Klan yardım limiti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΒABAREİS♣53 tarafından 6 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba..

Oyuna uzun süre sonra dönüş yapınca yeni yenilikleri öğrenmeye başlıyorum. Bunlardan biriside klan yardım sınırı neden 5 milyondan fazla ödeme yapamıyorum? Üst üste 2 kere 5 milyon atsam olurmu yoksa hata mı verir?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Klan ödeme kısıtlaması geldi bu kısıtlamaya göre her oyuncuya klanda kaldığı süreye bağlı olarak credits atılabilecek

Detaylı bilgi için
    Klan Ödeme Kısıtlaması

Adlı konuya bakabilirsiniz

Iyi forumlar

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Modumun cevabına ek olarak hata alırsınız.O şekildede limiti kandıramazsınız :)

İyi forumlar

4. babajoe1

babajoe1 User

peki ben limiti doldurdum yolladım kaç günsonra bida atabiliyorum
    ????

5. Her Hafta ata BIlırsın Klanda ne kadar uzun kalırsan bu lımıtte artar ornek olarak yenı gırılen bır klanda kı oyuncuya 5 m kredı atılır 1 aylık oyuncuya 50 m

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Klanda kalma sürenize göre klandan atılan kredi miktarı hafta olarak değişmektedir.

Keyifli Forumlar

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Örnek olarak 1 ay duran birine 50m atılıyorsa 1 ay geçince tekrar daha fazla artan limit ile atabilirsiniz.

İyi forumlar

8. 5 m. Limitim o gün kalktı klanı kuralı birkaç gün olmuştu oyununda kafası karışıyor arada sırada. :)

9. Bence aşırı saçma bir şey bu :)

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Fikirlerinizi buradan belirtiniz.

Konu zaman aşımından dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.