Klan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 24 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1)Klan nedir ne işe yarar?
    2)Savaşsız klan olur mu?
    3)Klana adam alırken nesine dikkat etmeliyiz?
    4)Oyunun tadı klansız çıkar mı?
    5)Düşmanla klanları NAP yapmak yaralı mı?

Adminim gördüm sizi klan linki atmayın sakın :D

Son düzenlenen: 24 Nisan 2015
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

İlk olarak birinci soru için verdiğim linki inceleyiniz.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/klanla-ilgili-hersey-s-s-s.42581/

İkinci sorunuz için savaşsız klan olur tabi siz veya üyeleriniz birilerine bulaşmadıkça :)

Üçüncü sorunuz için yaşına gemisinin özelliklerini tp şeref puanlarına dikkat edebilirsiniz.Kişi ne kadar güçlüyse klanınız için o kadar yararlı olur.

Dördüncü sorunuz için ise çıkar hemde daha güzel çıkar fikrimce.Klan sorumluluk gerektirir.Klana girdiğinizde yaptığınız hatalar klanınızın hedef alınmasını sağlar.Ayrıca başka bir klan üyesinin hata yapması sizin ve diğer arkadaşlarınızın hedef alınmasını sağlar.

Beşinci sorunuz için ateşkes savaştan iyidir diyebilirim.

İyi forumlar

3. Barışcıl biri olarak savaşa karşıyım en son girdiğim klanda suçlu bizim klandı anında çıktım savaşa gelemem ben rahatım nere ben ora :D Kendi klanımı kurmak istiyorum aslında 3 aydır vardı sanırım ama adam almıyordum sırf savaş çıkarda diplomasiyle uğraşırım diye, biride gelip şu üyen suçlu klandan at demiyor direk savaş klanın tamamı suçlu sanki arada çürük olur tabi kusursuz klan yok ya.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.