Klan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve onotogo2110 tarafından 6 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu?

1. Evet

oy sayısı 6
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler klanlar server , türkiye geneli , ve oyun geneli olarak sıralansın çok daha güzel olur bence

anakin5555 bunu beğendi.
  2. anakin5555

anakin5555 User

İyi fikir ama yakinda serverler birleşecek gerek yok ;)

3. klonaskeri

klonaskeri User

birşeyeceğini daha önce duymamıştım. bu bilgiyi nereden aldınız

anakin5555 bunu beğendi.
  4. anakin5555

anakin5555 User

-Keskin- sürekli sötlüyor.

5. Birleşme ihtimali bile çok kötü.Birleşme olursa ki oyun hiç oynanmaz hale gelir şuan bile çılgın cubiler icy meteroitler spaceballar vb. leri tıklım tıklım birleşirse ortalık lagtan geçilmez oyunun %50 si oyunu bırakır net yani %50 side belki tekrar sw ler ayrılır diye beklerler (konuya gelecek olursak bütün serverlardaki klanların sıralamasını gösteren bi tablo olablir ayrıyeten kendi serverinde kaçıncı olduğunu göstesen bi tablo olablir bu zaten var sonuç olarak geliştirilebilir seceneğinide eklesen iyi olurdu ve iyi bir fikir.)

6. Katılıyorum serverlar birleşirse lagtan geçilmez eğer indirmeli bir oyun haline gelirse lag olcağını pek sanmıyorum

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

baska serverdaki klan durumlari bizi pek ilgilendirmiyor aslinda,neye gore gerekli/gereksiz tartisilir.
    server gelisi guzel birlesmesi kaos yaratir,guclu klanlar birlesir yada savasir kalanlar ziyan olur v.s cok dusunulmeli .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.