Klan..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NoName45_ tarafından 1 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bir klanda farklı şirketten oyuncuların bulunmasını uygun buluyormusunuz?

1. Uygun Buluyorum

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Uygun Bulmuyorum

oy sayısı 13
    100,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NoName45_

NoName45_ User

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, eski oyunculardanım ben ama yanlış hatırlamıyorsam eskiden oyuncuları klana alırken aynı şirkette olması şartı vardı, aynı şirketten insanlar birbirlerini koruyolardı ama şimdi oyunda klanlar konuşuyor şirketin hiçbir önemi kalmadı ki bu insanların oyunu bırakmasındaki en büyük sebeplerden birisi. Bence bu durum tekrar düzeltilmeli bir klanda SADECE aynı şirketten oyuncular bulunmalı. Görüşlerinizi bekliyorum sayın arkadaşlar ve modlar.

2. JustRuling

JustRuling User

+1

3. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi artık şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz )

Bu Bölüme Anketsiz açılan Konulara , Anket Eklenmesi için 24 Saat süre verilecek , 24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

Üyenin Konusunu Anket ekleyerek , tekrar açması mümkündür.

İyi forumlar.

4. NoName45_

NoName45_ User

Teşekkür ederim modum anket koymayı unutmuşum :)

5. Prophecy

Prophecy User

Ben de bu durumdan rahatsızım, sürekli iç savaş görmekten bıktım.

6. mantıklı ama şuanda sistem oyuncuları en güçlü oyunculardan 1veya 2 tanesini farklı şirkete itiyor klan savaşları sonunda adamlar klandan çıkıp kasılıyor bunu engellemek adına kendiliğinden oluşmuş bir sistem ama bu güncelleme ile gerçekten fark yaratılabilir .

7. NoName45_

NoName45_ User

bu konuda bi güncelleme gelmesi daha güzel olur bencede, iç savaş çok oluyo evet ama iç savaşı geçtim mesela ben bir düşmanla savaşıyorum o adamın benim şirketimden bir arkadaşı oluyo o kişide bana sıkıyo nasılsa eksi yemem ve arkadaşıma yardım ederim diye, bu durumda çok sinir bozucu bir şey bence.. 1-2 kez olsa tamam anlarım ama sürekli böyle artık :/

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.