Öneri Klan'da Para Gönderme Süresi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve drahmin599 tarafından 22 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Klan'da Para Gönderme Süresi Kalksınmı ?

1. Evet

86,7%
  2. Hayır

13,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. drahmin599

drahmin599 User

Arkadaşlar merhaba benim bir önerim olucak klandan para gönderme süresinin azalmasını düşünüyorum çünkü klanın en büyük amaçlarından biriside yeni üyelere yardım etmek gelişimlerini sağlamak klana yeni giren bir üyeye 1 ay gibi bir zaman geçmeden yüksek miktarlarda kredi atamıyoruz ve bu çok gereksiz bir durum olay bu şekilde olduğu için kişinin bir klana girmesinin'de anlamı pek fazla kalmıyor( eğer kasılan gelişen bir gemi ise) bu sebepten dolayı sizinde fikirlerinizi bekliyor, Destek Çıkmanızı İstiyorum.

2. Prophecy

Prophecy User

Destekliyorum

drahmin599 bunu beğendi.
  3. Ben de destekliyorum. Kredi güçlü oyuncuların işine yaramıyor. Alışverişten güçlendirici ve kamuflaj cpu gibi şeyler almak dışında kullanılmıyor. Bari yeni başlayanlara yardım etmemize olanak sağlasınlar.

4. TR4 ten selamlar, destekliyorum. X-Dev!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.