Klandan bana para atamıyorlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƒєŋα tarafından 26 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ƒєŋα

ƒєŋα User

Selam Darkorbit arkadaşlarım
    Arkadaşım darkorbiti TR4 de oynuyor bana sen TR4 e gel ben sana 250 mil atacam dedi.
    İlk gün yarın atarım dedi istersen kendinde at dedi yetki verdi klanda 600 mil civarı var kendime en fazla 5 mil yazıyodu (ƒєŋα max.5.000.000 bu yazıyodu)
    attım 5 mil sonra 2 gün geçti atmaya çalışıyoz max. 0 credits atılabilir yazıyo
    diğer klan üyelerinin hepsine max 250 mil yazıyo neden ?

2. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

klana yeni üye olduğun için öyle yazıyor klanda yapılan güncelleme ile artık yeni klana üye olan kişilere ilk gün 5 mil kredi atılabiliyor bu kredide her hafta 10 mil artıyor yani ilk hafta 5 mil kredi alcan 2.hafta 15mil 3.haftada 25 mil kredi şeklide artacak senin 250mil alaman için yaklaşık 4-5 ay klanda kalman gerek

3. Merhaba ,

Eğer yanılmıyorsam günlük yollanamıyor artık haftalık yollanabiliyor. Ayrıca klana giriş yaptığınız tarihten itibaren geçen süreye bağlı olarak yollanabilecek kredi miktarı artıyor. En son haftalık 250 milyon'a kadar çıkıyor.

İyi forumlar.

4. ƒєŋα

ƒєŋα User

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.