klandan credi çekme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tıtıtı tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tıtıtı

tıtıtı User

klandan para çekmenin kısıtlanması ne zaman oldu bilmiyorum ama saçma olmuş biriken parayı istenildiği gibi bir üyeye vermek özgür olmalı bu demokrasi ye vurulmuş ağır bir darbedir yöneticilerin bu hususu gerekli mercilere bildirmelerini ve bu yanlışı en kısa zamanda düzeltmelerini rica ederim.

2. Böyle bir yenilik getirilmesinin sebebi bazı insanların bu klanlardaki parayı gerçek para karşılığında satmalarıdır.Yani aslında burada yapılan şey bir yanlışın önüne geçmektir.Onun dışında tabii ki başka gerekçeleri de vardır diye düşünüyorum.

Sözün kısası bu konuda eskiye dönüleceğini zannetmiyorum ancak yenilik yapılabilir.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Klandan kredi atılmasının kısıtlanması tamamen yeni gelişmekte olan hesapları düşünerek yapılmış bir işlemdir.

Bazı kötü niyetli kişiler tarafından klana girilip,kendilerine kredi attırılıp daha sonrada klandan çıkmalarıdır.

Oyun hakkında istek ve önerileriniz Görüş ve fikir havuzu bölümüne açarsanız daha faydalı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.