Klandan Kendime Kredi Atamiyorum ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve —(₦ŌŦĪMĒĿŌƧĒ)—1 tarafından 17 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kendi Klanimdan Kredi Atamiyorum Nden Acaba Biri Bilgi Verebilir Mi Bu konuda Buyrun Altta Resim . [​IMG][/url][/IMG][​IMG]

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Klana ne zaman girdiniz? Yeni girdiyseniz bu yüzden 0 olarak gözükebilir.

İyi Forumlar.

3. Klan kuruldugundan beri klandayim fakat kredi atamiyorum bi türlü

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Klan başkanı da sizsiniz galiba, ve klandan hiç çıkmamışsınız verginizi de vermişsiniz. Ayrıca bu güne kadarda son 3 günlük vergi verdiğinizde görülüyor.
    Merhaba Pilotlar!

Sizleri Klan ödemesi hakkında yaptığımız değişiklik için bilgilendirmek istiyoruz. Bundan sonra , Klanlar üyelerine ödedikleri Kredi miktarlarında kısıtlama getirildi :

- Yeni bir Klan üyesine haftalık maksimum 5 Milyon kredi ödenebilecek.

- Ek olarak , her klan üyesine haftalık olarak en fazla 10 Milyon kredi ödenebilecek. Bu miktar her hafta artabilecek. (İkinci hafta 15 milyon , üçüncü hafta 25 milyon ... şeklinde.)

- Bir klan üyesine en fazla haftalık 250 Milyon kredi verilebilecek.

- Eğer bir oyuncu klandan çıkarsa ve başka bir klana katılırsa kredi miktarı tekrar 5 Milyon krediye düşecektir.

Yukarıda yazanlara göre klandan para atılma olayı işlemektedir. Siz lütfen durumu supporta bildirirmisiniz. Sıkıntı var ise düzeltmeye çalışırlar.

İyi Forumlar.

5. darko_pro1

darko_pro1 User

Klanda Başkan mısın veya Yetkilerin var mı?

Ayrıca modumuzun verdiği bilgiye göre 1 hafta dolmadan kredi attınız mı?

6. supporta mail atayim tekrardan sagolun tekrardan konu kapanabilir hayırlı akşamlar

7. Merhaba ,

Klanda olan herkes kredi yollama v.b. yetkilere sahip değildir. Klan başkanı tarafından kimlere yetki verildiyse o kişiler kredi yollayabilir.

İyi forumlar.

8. klan başkani benim zaten klan acılgından beri klandayim fakat dogru düzgün kredi atamadim gemime

9. Merhaba ,

Buradaki konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.