Destek klandan para almak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BigBarracudA tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modlarım araştırdım konuyu haftalık 5 m kredi daha sonraki hafta 10 m -15m - 25m diye gittiği yazıyo ben 250m krediyi çekmek için klanda ne kadar kalmam lazım yani 25m den sonraki hafta 50-100-150-200-250 diyemi gidiyor :)

2. Her gün 5m artıyor maksimim 250m oluyor olması lazım her hafta 5m değil, 250m için ise klanda 25 gün kalman gerekiyor.

3. yanlışın var gibi günlük 5m değildir 2 hafta kadar oldu klanda bi arkadaş var hala 15m max görünüyor.

4. Günlük diye hatırlıyordum ancak belki dediğin gibi haftalık 5mdir. Yetkili biri yok mu ya tam açıklayacak?

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Her klan üyesine haftalık olarak en fazla 10 Milyon kredi ödenebilecek. Bu miktar her hafta artabilecek. (İkinci hafta 15 milyon , üçüncü hafta 25 milyon ... şeklinde.)

Buradan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

6. Evet sen haklıymışsın haftada 5m ve artış miktari değişmiyor

7. modum 15m den sonra 25 m diyonuz ondan sonrası lazım bana 250 için ne kadar süre lazım

8. Merhaba ,

Bir ara hesaplamıştık fakat tabii ki kesin bilgi değildir. Yanılmıyorsam hesaplama doğru ise 3 ay civarı kalınması gerekiyordu.

İyi forumlar.

-Keskin- bunu beğendi.
  9. her hafta 10 milyon artıyorsa 24 hafta sonra 240 milyon +5 milyon başlangıç eder 245 milyon . Açıkçası 25. haftada 250 milyonu görürsünüz.25 hafta da 6 ay gibi bir süre yapar yaklaşık olarak.

10. 6 aymı 3 aymı her hafta 10m mi artıyo yoksa katlanarakmı artıyo :(

11. eğer mod umuzun dediği gibi her hafta 10 m ise hesaplaması 6 ay gösteriyor.Ama sizin için klandaki üyelerime sorup öğreneceğim

12. çok makbule geçer adama para atacam aegis alacak alsında bana yardımcı olsun oda o yüzden yani :)

hafta 10 artması çok saçma ya admin yokmu ya modlarında fazla bilgisi yok heralde bunun içindemi supportu meşgul edem yani :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.