Destek Klandan Para Çekme Sınırı!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ⭐ṜĀPŦŌṜ⭐[ƘURƬ] tarafından 7 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Klandan Kredi Gönderimi Artırılsın mı ?!

1. KESİNLİKLE HEMEN!

oy sayısı 11
    73,3%
  2. GEREK YOK!

oy sayısı 4
    26,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. !

Son düzenlenen: 8 Şubat 2018
    Terspektif bunu beğendi.
  2. Terspektif

Terspektif User

o_Oo_O Sayısal öğrencisi her yerde sayısal öğrencisi...

3. GannicusP

GannicusP User

Sınır koyulması gayet yerinde bir kural

4. Hocam çok doğru bir konuya değinmişsin. Kendim TR5 serverında klan kurdum. Sırf flaxlı ve lf3 ü olmayan arkadaşları bir araya toplayıp kasılmalarına iris ve lf3 almalarına yardımcı olayım diye ve klanımda şuan 30 dan fazla üye var. Gel görki bir oyucunun full irislerine ve lf3lerini klandan kredi göndererek almaya çalışmak imkansız.

Flaxlı arkadaş "Abi bana kredi atarmısın iris alıcam" diyor. benim adama haftada gönderebildiğim kredi 15-25 milyon kredi.

Şimdi bu oyuncu ne kadar süre klanda kalmalı ki adam akıllı kredi yardımında bulunalım.

Klandaki kredi sınırlamasının ya kaldırılması yada haftalık kredi gönderim miktarının çok ama çok artırılması gerekmektedir. Adamlara kredi bakiyesi diye bir kavram öğrettim ya. Pazartesi olduğu zaman adamlar "abi benim bakiye ne kadar max. bakiyedeki krediyi gönderirmisin?" demeye başlıyor. Haftalık kredi kotasının artırılmasını talep ediyorum. Oyunda zaten millet almış başını koşmuş uçmuş gitmiş. Oyuna yeni oyuncuları kazandırabilmek için kendi gemilerinin Fullenmesini sağlamak gerek. Flaxlı adamı ben kendi başıma kasmaya kalsam (ilk o sıksa sonra ben kessem) klanda kalan diğer oyunculara kim yetişecek ki varsayalım yetiştim ben gemime nasıl vakit ayıracam.

Lütfen bu konunun yetkililire iletilmesini rica ediyorum. Kredi bakiyesini 10 milyondan çok fazla yapsınlar. Konuyu açan arkadaşında dediği gibi benim gemimdede +500 mılyon kredi mevcut ve sadece 3 gün %5 vergi açtım klanda ve klanda biriken parayı 1 haftadada dağıtmaya kalktım klanda para fazlası ile kaldı.

Oyunda durum böyle adminlerim. Kredi kotasını artırın ki oyuna yeni oyuncular katılabilsin, full gemiler ile yeni savaş ortamları oluşturabilsinler.

5. Sınır olması gerekir. Yoksa oyun içinde credits üzerinden para döner ve ticaretten kimse bir şey alamaz olur. Millet yan hesaplarını dizip dizip satar. Asla sınır kalkmamalı!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.