Klandan Para Yollarken Miktarın Ayarlanmaması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve U.BUĞDAYCI tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın modlarım;
    Ben arkadaşla bir klan kurdum ve klandan para aldım ama tekrar yollarken ''0'' (Sıfır) credist yazıyor ve biz bu durumdan rahatsız olduk..
    Klandan para yollarken rütbeye göre %1 - %100 arası para yollama getirseniz ve seçtiğimiz hesaba istediğimiz kadar para yollayabilsek daha güzel olur diye düşünüyorum lütfen buna bir çözüm bulabilirmisiniz

2. Merhaba ,

Yapılan son güncelleme ile klana giriş tarihinden itibaren geçen süreye bağlı olarak haftalık yollanabilecek kredi miktarı artıyor. En son yanılmıyorsam 6 ay civarı klanda kalırsa haftalık 250 milyon kredi yollanabilir.

Diyelim ki haftalık yollanabilecek kredi miktarı 15 milyon olsun. Bunu ister tek seferde ister parça parça yollayabilirsiniz. Diyelim ki 5 milyon yolladınız kalan 10 milyonu bir kaç gün sonra yollayabilirsiniz toplamda 15 milyon olduğu zaman haftalık limit dolmuş olur.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.