Klanım vergi sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve utame tarafından 17 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. utame

utame User

klanın başkanıyım vergi toplayamıyorum %5 e ayarladım fakat 1 kredi bile gelmedi 11 kişilik bir klan.Yardımcı olursanız sevinirim.

2. Merhaba ,

Klan oyuncularının hesaplarındaki toplam kredi miktarının %5'i gelecektir. Fakat açtıktan sonra sabah 6-7 arası krediler kesiliyordu yanılmıyorsam. Siz tekrar kontrol ederek takipte kalınız.

İyi forumlar.

utame bunu beğendi.
  3. utame

utame User

sabah 6-7 gibi gelicek yani vergiler

4. Merhaba ,

Vergi oranını %5 yaptıktan sonra Klan kısmına en baştan girip kontrol edin

Resimdeki " Hesap durumu " kısmının alt tarafında Gelir / Gün : 0 Credits yazan yerde miktar yazıyor mu ?

İyi forumlar.

5. utame

utame User

i
    halloldu saolun.Bu sefer de ismini değiştiremiyorum klanın 24 saat geçti ama.

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Ne tür bir hata alıyorsunuz ismi değiştirirken ?
    var olan isimleri kullanmadığınızdan ve 24saatin dolduğundan emin olunuz.

Keyifli Forumlar

7. utame

utame User

Klan ismi / klan kısaltması ancak 24 saat sonra tekrardan değiştirilebilinir.yazıyo dün öğlen 12.30 da değiştirdim şimdi değiştiremiyorum.

8. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Belirttiğiniz gibi 24saat süreniz dolmuş. Değiştirme işleminin gerçekleşmesi gerekliydi. Supporta sorununuzu yazarak gerekli incelemelerin yapılmasını sağlayabilirsiniz. Biz buradan teknik destekte bulunamıyoruz.

Keyifli Forumlar

9. utame

utame User

ilgilendiğiniz için tekrar teşekkür ederim.Supporta bildireceğim.

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Rica ederim. Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.