KLANLAR ARASI SAVAŞ HARİTASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __β◦Ǔ◦Ł◦Ł◦Є◦Ţ¯¯® tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sizce bu düşünce yapılmalımı

1. evet çok güzel olur

85,7%
  2. bence gerekesiz

oy sayısı 0
    0,0%
  3. biraz daha geliştirilirse çok güzel olabilir

14,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese iyi forumlar..

benim aklımda uzun zamandır böyle bir fikir vardı ve olursa çok iyi olur diye düşünüyorum sizlerlede paylaşmak istedim.

İlk başta normal bir harita gibi bir harita oluşturulacak ama bu low kapısı gibi atlama cpuda yada yıldız sisteminde gözükmeyen bir kapı olucak ve oyuna yeni bir seçenek eklenmesi gerekecek bu seçenekte klan savaşına katılım için bir panel olucak üye sayısı belirtilecek mesela 6 kişi katılmak istiyorsa karşınıza gelecek düşman klanda 6 kişi olması gerekcek aksi taktirde savaş haritasına gemiler çekilmeyecek. 2 klanında üyeleri kayıt yaptırdıktan sonra haritaya çekilecekler burda şirket farketmeksizin 6 ya 6 klan oyuncuları savaşacaklar kazanan klana herhangi bir ödül yada puan gibi birşey verilebilir bu puanlada klanın kaç savaş kazandığını kaybettiğini görebiliriz ödül olarakta şöyle düşündüm bu savaşa katılmak için herkes belirli bir uri ile katılacak mesela 5000 diyelim 6 kişiden 30 bin uri eder kazanan klanın savaştaki oyuncularına bu uri eş bir şekilde paylaştırılabilir hem oyuna yeni bir yenilik hem yeni bir savaş hemde yeni bir grupla arkadaşla takım halinde oynama gelir. bazı sağlam klanlar olduğu için kaybetmek istemicekler bu yüzdende bu haritaya, savaşı sadece başkan ve yetkililer başlatabilicektir

bu şuan düşünme aşamasında olduğu için eğer yapılırsa dahada geliştirilebilir ve tahminimce çoğu kişinin seveceği vakit geçireceği biyer haline gelicek hem savaşırken uridum kazanma şansını yakalıcaklar hemde kıyasıya bir rekabet olucak :)

2. alparslan

alparslan User

kardeşim bu dediğin güzel bir fikir ama şu varki eğer senin dediğin gibi şu şekilde olursa 6 kişi kendi klanından 6 kişi başka klan farketmez yani eic veya vru şirketinden herhangi 6 kşi eğer böle olursa katılan 6 kişi eğer ful değilse güçsüzse çokta güçsüz dfeğil yarı elit diğer taraf mesela ars klanı geldi ne yapacan o zaman bunuda düşünürek farklı bi şekil oluşmalı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.