Klanlar Arası Savaş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WHYNOT tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WHYNOT

WHYNOT User

Artık bu işe bir çözüm getirilmesi gerek bence. Güçlü karakterler klan kurup tp ve şeref kasmak için önüne gelen her klana savaş ilan ediyor. Bu sayede diğer oyuncuların gelişmesine engel oluyorlar. Bu yüzden oyunu oynayamıyoruz. Eminim ki bu durumdan şikayetçi olan bir çok oyuncu var.

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Güçlü kılanlar savaş açtıklarında sizlerde gurup kapısı yapabılır ve daha çok uridyum kasabılırsınız eğerkı gurup kapısı yapamıyor iseniz kılandan çıkabılır kasıldıktan sonra tekrar kılana girebilirsiniz kılanraın kırmızı yakmsı konusunda bizim burdan müdahale şansımız yoktur

Keyifli forumlar

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. WHYNOT

WHYNOT User

Modum burda önemli olan uridium veya kredi değil. Kendimden örnek veriyorum. Bunu yapan kişiler oyuna girdiklerinde ben mecburen çıkmak zorunda kalıyorum. Klan kredi yollama işine getirdiğiniz gibi güzel çözümleri bu işe de getirilmesini isterim. Örneğin bir klan diğerine savaş açıcaksa diğer klanın onaylamasının gerekmesi gibi şeyler olabilir, ki zaten iki klan arasında münakaşa var ise iki klanda savaş isteğini onaylıyacaktır. Bu şuanda aklıma gelen ufak bir çözüm. Elbette farklı çözümlerde düşünülebilir. Ayrıca kasıldıkdan sonra girebilirsiniz demişsiniz. Bu iş çocuk oyuncağı değil sonuçta, bir klana giriyoruz ve uzun süreli o klanda kaldığımız oluyor ayrıca kasılma konusu kısa bir süreç değil sizde biliyorsunuz ki yani oyunda olduğumuz her süre zarfında zaten kasılıyoruz seviyemiz düşükte olsa yüksekte. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Gerçi ben kendimi ifade etsem ne olur birde o taraf var. Oyunda o kadar sorun var iken kimse oyuncuları takmıyor zaten.
    İyi forumlar

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

bakın ben sizi çok iyi anladım benım gemı ful bi gemı ama ben de yerı gelıyor kasılamıyorum gıdıp kapı yapıyorum bizim burdan yapacak bi şansımız yok ileriki zamanda konu hakıda bi gelişme çıkarsa forumda paylaşacağız şimdilik yapacak bişe yok klansız gezmenız gerekmektedir kilitlenebilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.