Klanlar şirketlere has olsun.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JΘƘΣΓ○Ʋs○ШΔ∏DΣƬ.RİSE tarafından 10 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce bir şirkette açılan klana diğer şirketlerden oyuncuların girmesi engellenmeli mi?

1. Evet, engellensin.

2. Hayır, engellenmesine gerek yok.

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir şirkette açılan klana diğer şirketten kimse giremesin. Klanlar şirketlere has olsun. Bu konudan dolayı çok fazla sorun çıkıyor. İnsanlar bezmiş durumda.

2. Sakal

Sakal User

Evet bende görüyorum şirketim olan gemi bana sıkmıyorken aynı klandan olup farklı şirketteki sıkınca sende sıkıyorsun ve senin şirketindeki gemi sana sıkmaya başlıyor veyahut hiç sıkmasanda farklı şirket sıkınca diğeride sıkabiliyor yani çok saçma bir olay

Birde onların açısından bakıyorum ne gibi yararı var şahsen bilemedim varsa bir yararı yazsınlar buraya ama sıkıntılı bir durum olduğunu bilin

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konunuz kurallara uygun olmadığından ve bu fikirle açılmış konuların var olmasından dolayı kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İlgili diğer konulara buradan ve buradan ulaşabilirsiniz ve desteğinizi oradan sürdürebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.