Klanlara Başka Şirketten Üye Alınmasın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kılıçhan tarafından 24 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Klanlara Başka Şirketlerden Üye Alınmasın

1. Adaletli oyun için EVET alınmasın

oy sayısı 13
    100,0%
  2. HAYIR katılmıyorum

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mesela 1-6 cubideyiz adam klan arkadaşlarını çağırtıyor herkesi kestiriyor kendileri cubiyi rahat rahat yapıyor icy,palladiumdada böyle yapıyorlar, buna engel olunmalı klanlara başka şirketten adam alınmamalı, şimdi klanda olmasa bile yine düşman çağırtabilir diyeceksiniz ama klanda olmamasından yine iyidir,adamlar düşmanla beraber vuruyor kime sıkacağımızı şaşırıyoruz..

2. LARK1988

LARK1988 User

yıllardır diyoruz bu durumu ama olmuyor işte yinede +1

kılıçhan bunu beğendi.
  3. +1 sonuna kadar destekliyorum.
    Millet olmasın şöyle böyle diye mırın kırın ediyor ama iş bigpointte yabancı şirket giremez kuralı geldiği an herkes oyununu ona göre oynayacak ona göre planını yapacak.
    Yoksa çok iyi hatırlıyorum 2010-11 yıllarında belki yasak yoktu ama klan aradığımda klanlar genellikle kendi şirketini tercih ederdi güçlü de olsan farklı şirketsin deyip almazlardı. O günlerde bunu kimse sorun etmiyordu hatta klana girmek için şirket değişenler bile oluyordu. O zaman sorun olmuyorsa bugün uygulanması da sorun oluşturmaz.

Son düzenlenen: 26 Eylül 2018
    kılıçhan bunu beğendi.
  4. daha çok destek olmalı bence bi an önce yapılmalı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.