klavye çalışmyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .maxpayne tarafından 19 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. .maxpayne

.maxpayne User

klavyedeki yuşlar çalışmıyor be yapbilirim

2. Sahmeran

Sahmeran User

Klavye mi çalışmıyor? Yoksa sadece oyunda mı böyle?

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde klavye kısa yollarını kullanamıyorsanız;

Ayarlar penceresinde yer alan ''Klavye'' sekmesine tıklayınız. Sonrasında ise altta bulunan [​IMG] butonuna basarak tüm oyun ayarlarınızı sıfırlayınız. Daha sonra tekrar tuş atamalarını yaparak altta bulunan[​IMG] butonuna basabilirsiniz. Bu şekilde probleminiz çözülecektir. Aksi durumda da Support ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Klavyeniz genel olarak mı çalışmıyor yoksa oyun içinde mi?

5. Savaşırken oluyor bana da.

6. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Savaşırken bilmiyorum fakat ayarlayıp sabitlemenize rağmen yeniden girdiğinizde atanmamış olarak gözüküyorsa bu sizin internet bağlantınızdan kaynaklı olabilir. Yetkili internet firması ile iletişime geçmeniz size verebileceğim en güzel tavsiye olabilir benimde bu şekilde oluyordu ve internet hızımı yükselttikten sonra hiç bir şekilde böyle bir sorun ile karşılaşmadım ^^

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  7. Merhaba, klavye sorunu bende de bazen güncellemeden sonra yaşanıyor. Ayarlara girip baktığımda tuşların silindiğini görüyorum hemde hepsinin. Tekrar tuş ataması yapmam gerekiyor. Ancak bu sorun yılda 4 ya da 5 kere karşılaştığım bir sorun.