Klavye Kısayolları-Premium Hızlı Slot

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve METALFIRTINA[TEK] tarafından 25 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar, oyun ayarlarında klavye bölümünde premium hızlı slot çubuğunun F1,F2, ......, F11 tuşlarına ayarlı olduğunu görüyorum fakat oyun esnasında bu tuşlara bastığımda bilgisayarın kendi komutları çalıyor, oyundaki komutlar çalışmıyor. Mesela Premium Hızlı slot 1 e İnsta Kalakanını koyuyorum ama f1 e bastığım zaman microsoft yardım sayfası açılıyor. Farklı tuşlara atamak istemiyorum önceki bilgisayarlarımdan f tuşlarını kullanmaya alışığım, çözüm önerisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Acaba oyunu tam ekranmı oynuyorsunuz. Tam ekran oynamıyorsanız bu gibi durumlar ile karşılaşmanız doğal. Eğer tam ekran oynayıpta bu gibi sorunu yaşıyorsanız oyun içinden tekrardan tuş atamalarını yapmanızda fayda var.

Ayrıca Laptop kullanıyorsanız, bazı laptoplarda FN tuşu basılı oluyor. Yani F tuşları yerine F tuşlarına atalı FN komutlarınıda kullanıyor olabilirsiniz.

Dediğim gibi ilk önce oyun içerisinden tekrar atamaları yapın daha sonra test edip geri dönüş sağlarsanız yardımcı olabiliriz. :)

İyi forumlar.