Klavyede Tuş Atama Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adeniza tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adeniza

adeniza User

Klavyede Roket atmak için tuş seçemiyorum. Üç ayrı sürücüde de denedim ayrıca görünürde tek sorun roket tuşunda görünüyor.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Oyun sayfasından ayalar bölümüne giriniz.Orada klavye seçeneğini tıklayınız.Roket saldırısının yanındaki tuş ata tuşuna basınız.Ardından karşınıza gelen ekranda istediğiniz tuşa atayınız.

İyi forumlar

3. adeniza

adeniza User

Karanlık modum tuş atanmıyor sorun o zaten. Global avrupada geminiz varsa girip deneyin, diğerleri için seçim yapabiliyorum ama roket için yapamıyorum.

4. Merhaba ,

Başka bir kısımda kullanıldığı için olabilir mi ? Gerçi bu zamana kadar standart tuş kombinasyonunu değiştirmedim net bilgim yok maalesef.

İyi forumlar.

5. adeniza

adeniza User

Sadece roket için atadığım bir tuştu ( alt ) ayarlardaki geri dön seçiminden sonra caps lock tuşunu kabul etti. İyi çalışmalar , kolay gelsin.

6. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Konu çözüme kavuştuğundan dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.