Kod dağıtımı zamanı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kod ne zaman dağıtılıyor. Biri vaktini öğrenmiş ama nerden öğrendi bizede söyleyin.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kodun dağılacağı vakti nasıl öğreniyorlar anlamadım. Biz Modlar bile bilmiyoruz.

Adminler gerekli ayarlamaları yaptıklarında , konuyu açıyorlar.

Diğer şekilde ne zaman açıldığını , konuya bakarak öğrenmek zaten mümkün. ( Tabi Konu Açıldıktan Sonra )

Keyifli Forumlar

SpookS bunu beğendi.
  3. Şimdi rapor ettiğim mesaja bakın modum.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaş Nereden öğrenmiş bilmiyorum ama bizim takımdan böyle bir duyuru yapılmadı. Nereden duyduğunu da belirtmemiş.

Sanırım biraz kafadan sallamış , zira konu belirttiği saat de açılmamış.

Keyifli Forumlar

5. Yine kod kacirmisiz baktim ama onlar cok karisik mesela hepsinin basi dtr5 vs gibi mi basliyo? Bakiyorum yazilislara bazilarinin yazilisi en alttakinden en ustyekine tutuyo o zaman siraya nasil koyucaz yukardan assagiya mi

6. Merhaba,

Arkadaşlar önce ilk aşamada aynı yazı stili olan kodları bir kenara not edeceksiniz.Her 16 hanelik kodun yazı stili farklıdır.
    Aynı yazı stili 4 tane buldunuz; şimdi sırada bunların hangi sıra ile yazılması gerektiği var bunun için de örnek vereyim:

Örnek:

"Bir gezgin dünyayı dolaşıyor ve sorunlarla üç karşılaşıyor buna 4WER rağmen yoluna devam ediyor."

Görüldüğü üzere örnek cümlede 4WER kodumuz ve cümlenin içinde yazı ile geçen "üç" yazısı da 3. sırada yazılacağı anlamına gelir.

Ayrıca daha önce belirttiğim gibi yazı stillerine dikkat ediniz.

Yetkililer belirtmediği sürece böyle mesajlara inanmayınız.

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

7. tesekkurler anladım yarın gözlücez artık bugunkıle kullanılmıstır

8. Konu kilitlenebilir.

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.