Kod duyurusu nereden yapılır.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdfg12_ tarafından 9 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdfg12_

asdfg12_ User

Oyuna kod geldiğinde geldiğini nerdne öğrenebilirim

2. Gelince duyurusu burda yapiliyor

3. asdfg12_

asdfg12_ User

hangi bölümde yapılıyor işte onu soruyorum bende baktımda bulamadım

4. Resmi duyurular bölümünde .
    Nasıl bulamadın

5. asdfg12_

asdfg12_ User

teşekkür ederim forum adminleri gördüğü halde cevap vermedi onlarmı admin oyuncularmı admin belli deil

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle başlığınızı düzenlemiş bulunmaktayım.

İlgili duyurular buradaki başlık altından yapılmaktadır. ___*ENES*___ Yardımınız için teşekkür ederim.
    Ayrıca bizler size özel bir admin değiliz bu forum içerisinde hangi kullanıcı girerse girsin onlara yardımcı olmakla yükümlüyüz. Siz forumda konu açtığınızda size direk cevap verileceğini düşünüyorsanız hata yapıyorsunuz. Kendi mesajınızı raporlamanız bizlerin sizin konunuza önce bakacağı anlamına gelmez. Burada hiçbir admin sizin özel yardımcınız değildir. Öncelik önce konu açanlara verilir, sırasıyla en yeni konulara doğru cevap veririz. Bizlerin burada sizlere GÖNÜLLÜ olarak yardım etmemiz ve sizin bu gibi davranışlarınızı görmemiz bizi gerçekten kırmaktadır.

Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur. Ayrıca foruma yan hesap ile giriş yapmanız yasaklanmıştır Gerekli cezayı uyguluyorum.

İyi Forumlar.

Ted-Bundy bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.