Kod Sınırlı sayıda dağıtılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 47OkYaNuS47 tarafından 29 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar bilindiği gibi 3 tane kod dağıtıldı bugun.şahsen ben kullandım ama kullanamayan bazı pilotlarimiz oldu sizde hiçmi vicdan yok sinirli sayıda kod dagitiyosunuz.Bu bize vereceğiniz telafi ödülü çok çok ağır olmalı haberiniz Olsun.kod dağıtırken ya sınırlı dagitmayin herkes yararlansin yada hiç dagitmayin hiçkimse yararlanmasin yararlanmyanlarin yararlananlara bakmasından iyidir ödül olarak bunları vermenizi rica ediyorum 120 k uridium 50 ganimet anahtarı 309 günlük dosyası 10 obdisian 300 scrap

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2018
  2. Anlatamazsın. Ben 2 gündür forbidden hatası için cevap bekliyorum ipleyen dahi yok. Lazer storm, terör kapısı, vip, katlayıcı, indirim bunların hepsi boş yere gitti. Kim zararımı karşılayacak onuda bilmiyorum. Forumda konu açıyoruz modlar bize atarlanıyor. Oyuna para verip paramızla işkence çekiyoruz resmen. Hiçbir oyunda bu şekilde ilgisizlik madrabazlık görmedim ben. Neredeyse her online oyunu oynamışımdır. Bu support kadar geç cevap veren, ilgisiz, oyuncuyu savunmayan hiç bir support olmamıştı. Ben bekliyorum şu an. 2 gün dediler az kldı 2 günün dolmasına.

3. userqq

userqq User

Forbidden için bana da iki gün demişlerdi pazar gününü saymazsak 4 gün sonra açtılar hesabımı, dün gece lazerstorm bittikten 2 saat sonra.Ayrıca kod bana yollanmadı bile ekstra birey mi yapmak gerekiyor bu mailleri almak için?

4. Hayır mailler otomatik geliyor yanlış anlamayın ama bu soruları moderatorler cevaplayacsgina biz cevapliyoruz

5. userqq

userqq User

O halde bana yollanmaması komik.Gülüyorum artık sinirlenmekten de bıktım.

6. Bu kodlar bayrama özeldir. Telafi ödülü değillerdir. Telafiler henüz dağıtılmadı. Ve evet haklısınız kodlardan herkes yararlanmalı bende bu şekilde istiyorum.

Mailleri alabilmeniz için haber bültenine abone olmanız gereklidir. Aksi takdirde oyundan hiçbir şekilde etkinlik epostası alamazsınız.

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Forbidden hatasını alan pek çok oyuncu var. Support bu konuda çok yoğun oluğu için biraz aksamış olabilir.
    Merhaba,

Verilen kodlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı içindi. Telafi ödüllerinin ne olacağını merkez belirliyor, forumu takipte kalınız.

Kodların sınırlı olduğu e postanıza gelen maillerde belirtilmişti.

Bundan sonra ne zaman kod verilir emin değiliz ama daha çok oyuncunun yararlanabilmesi için üst yetkililere ileteceğiz bu konuyu.
    Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ üyemizin söylediği gibi haber bültenine abone olmanız gerekmekteydi. Haber bültenine abone olmak için ayarlar>haber bülteni haber bültenine abone ol seçeneğini evet olarak değiştirmelisiniz.

İyi forumlar.

8. userqq

userqq User

Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar.
    Kod verilecekse ya herkese verilmeli ya da kimseye verilmemeli.

9. Tamam hezarfen verildi ama bari g championda verilseydide yararlansaydik

10. userqq doğru diyorsun bende 29 Ekim forumdaki kodları kullanmadım

11. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar öncelikle şükür etmeyi bilmek güzel bişeydir sizlerde bence şikayet etmek yerine aldıklarınız için şükür edin alamayan arkadaşlarımız var

Kod paylaşımı genelde sınırlı sayıda oluyor sınırsız kodları Almanya merkez ekip düzenliyor bu konuda yapılacak bir şey yok zaten telafi ödüllerini Almanya verecek login olarak alınacak.

Kıssadan hisse eldekiler bu şekilde değerlendiriliyordur sınırlı olmayan bir kodu nasıl sınırsız yapabiliriz ki

Keyifli Forumlar.

12. userqq

userqq User

Modum hiç bir şey alamadım ki neye şükredeyim üstüne son iki etkinlikten de faydalanamadım.
    Şu son iki haftada yaptığım zararı 2m uri anca kurtarır öyle diyim size.

13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Sizden 2 dakikanızı ayırıp mantıklı bir şekilde düşünmenizi isteyeceğim bazı arkadaşların düşüncesi şu şekilde kodu paylaşamadan 1-2 gün önceden haber verin bizde kod paylaşılacağını bilelim gibi tepkiler geliyor.

Madem adaletten bahsediyoruz önceden haber verilip paylaşılması sizce dahamı adaletli olur belli başlı kişiler pusuda bekleyecek ve kod saniyeler içerisinde tükenecek en azından bu şekilde şansına kimler ilk fark ederse onlar alıyor.

İnanır mısınız bilmiyorum ama bende sabah foruma girdim konuları görünce haberim oldu ve direk maili açtım kod var hemen girdim ve aldı.
    Ama daha sonra paylaşılan hiç bir kodu alamadım.

Keyifli Forumlar.

14. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Mailime kod gelmiş onu kullanamıyorum hatalı diyor ? Sebebi ? :mad:

15. userqq

userqq User

Evet haklısınız söylediğiniz yol adaletli değil, ben de öyle birşey demedim zaten. Dediğim şu;
    Kodun sınırlı sayıda verilmesi çok saçma onun yerine ödül daha değersiz birşey olsa ve herkes faydalansa daha iyi ve adaletli olurdu.Söylemeye çalıştığım buydu.

16. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar ,

Sizleri'de anlıyorum fakat şimdi bu konuyu şimdi size şu şekilde dile getireceğim.

Bu kodu Tr ekibi üst yetkilileri yani artemis adminimiz ve takım liderleri tarafından oluşturulan bir kod.

Bu kodun max oluşturma limiti bulunmaktadır 100-250 ve 1 tane zaten.

3 tane ayrı kod paylaşıldı bunlar 29EKIMKO - REPUBLICTR2018 -1293CUMHURIYET18

Bunların kaç kişilik olduğunu bilmiyorum ama her biri tahminimce 200 kişiliktir toplam 600 kişiye kadar sınırlı.

Sınırsız verme olayını sadece merkez ekip Almanya düzenleyebiliyor.

Keyifli Forumlar.

userqq bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.