Kod yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xdgirl tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xdgirl

xdgirl User

Ya arkadaşlar her kod sırasından 4 tane var biz bu kodları nasıl anlayacağız hangisinin gerçek olduğunu yada mesela 4 tane 4. Sıradan hangisi gerçek 4 bi yardım edebilir misiniz

2. bende anlamadım ya sabahtan beri bakıyorum. :( yok mu bir yardım arkadaşlar

3. yalan dolan boşver uğraşma

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Arkadaşlar Kodu sizlere direk söylesek bu etkinliğin bir anlamı olmazdı.

Kodlar , Açılan konularda bulunuyor ama sıraları karışık , sizlerin doğru sırayı bulup yazmanız gerekiyor.

Detaylı bilgiye ; Kodunu Aldın mı? ulaşabilirsiniz

Keyifli Forumlar

5. modüm kod sırasını nasıl bilicez acaba? ben onu anlamadık sadece

6. modum etkinlik iyi güzelde gece saat 3te kod mu paylaşılır

7. -gemi2012-

-gemi2012- User

gece 3 te paylaşılır tabi kimin alacağı önceden bellidir zaten konu açıyorlar kodunu almayan kalmasın diye verdikleri kod sadece 4 adet olacak galiba onuda belli 4 kişi alacak o yüzden boşuna kendinizi yormayın arkadaşlar Darkorbit bu :)

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bildiğim kadarı ile Parantez içinde belirtilmesi gerekiyor ama , Sonradan değişiklik yapılmış olabilir. Kod sırasını da tahmin etmek gerek , Denemek gerek :)

Biraz şansa kalıyor

Keyifli Forumlar

Merhaba ;

Yoğunluktan dolayı ne zaman tamamlanırsa , Konular o zaman açılıyor

Keyifli Forumlar

Merhaba ;

Böyle bir durum söz konusu değildir. Kurban Bayramı , P.E.T. Saldırısı Etkinliği ve Cadılar Bayramı etkinliği üst üste geldiğinden çok yoğun bir program mevcut. Foruma bile zar zor zaman ayırabiliyoruz.

Lütfen bu tür çirkin ithamlarda bulunmayınız.

Keyifli Forumlar

9. gece 12 den sabah 7 ye kadar bekledim saat 7.15de kod falan girmedi nersi itham bunun

10. Merhaba,

Arkadaşlar önce ilk aşamada aynı yazı stili olan kodları bir kenara not edeceksiniz.Her 16 hanelik kodun yazı stili farklıdır.
    Aynı yazı stili 4 tane buldunuz; şimdi sırada bunların hangi sıra ile yazılması gerektiği var bunun için de örnek vereyim:

Örnek:

"Bir gezgin dünyayı dolaşıyor ve sorunlarla üç karşılaşıyor buna 4WER rağmen yoluna devam ediyor."

Görüldüğü üzere örnek cümlede 4WER kodumuz ve cümlenin içinde yazı ile geçen "üç" yazısı da 3. sırada yazılacağı anlamına gelir.

Ayrıca daha önce belirttiğim gibi yazı stillerine dikkat ediniz.

İyi Forumlar

11. Bugün paylaşıp olup olmayacağını biliyor musunuz :)

12. Merhaba,

Mevcut bilgim yok olsa da herkesin takip etmesi ve emek harcaması gerektiğine inandığım için herhangi bir açıklamada bulunmazdım.

İnşallah sizlerde güzel içerikli kodlara sahip olursunuz.

İyi Forumlar

13. xdgirl

xdgirl User

Modum açıklamanız için teşekkürler ama hala anlamadigim bi nokta var yazı stili derken ne demek istiyorsunuz mesela aynı kuraldan bahseden 16 haneli kod paragrafı mi oluyor

14. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Verilen kodların yazı sitilleri faklı oluyor yada renkleri. 1 kod 4 e bölünüyor. Bölünen kodların renkleri aynı veya yazı sitilleri, bu şekilde kodlar bir birine karışmıyor.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.