Kod

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼, Sep 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 3 kod denedim hepside kullanılmış adamlar ne ara çözdü 1 tanesi hazırdı onu girdim olmadı. Bunların kullanılmış kod olmadığına emin misiniz?

2. aynen ya 20 saniye sürmeden kodu buldum fakat kullanılmıştı alana helal olsun :)

3. [​IMG]
    Kardeşim kodlarda sorun yok cıktığı gibi hemen yazı şekline göre satırı hızlı okuyup kodun sırasını tayin ettim :D ve çok sevinçliyim 42 olan argemi 47 ye çıkardık alpha beta gamma açık şu anda onlarıda yapıp 48. argemi almaya hazırlanıcam :D SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. DARKORBİT :)GECEN twich yayınını sonuna kadar izlemiştim o zaman kodu bir kaç kere yanlış girmem sebebiyle banlanmıştım, ve çok üzülmüştüm. bu sefer kaçırmadım sağolun :)

4. redking20

redking20 User

ya bu kodlar gecemi çıkıyo hepsini çözdüm ama girilmiş

5. eray

eray User

saat 8 de paylaşılacağı söylenmişti

6. Bizde yeteneğimizi kullanıyoz ama bu hız nasıl oluyor anlamıyom.

7. Allah kahretsin ya....... bir kere kod alamadım ne yayından en şurdan

nerede bu kodlar hangı başlıkta?

d
    nerede paylaşıldı konuya bakıyorum ama dunkulerle aynı

Last edited by moderator: Sep 26, 2015
  8. hayırlı olsun yarınkinide bize bırakın artık :)

9. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bakın kodlar dağıtıldığından beri size nasıl yapıldığı nasıl bulacağınız la ilgili bilgi veriyoruz. BURADAKİ konuyu takip etmeniz yeterli olacak. Konunun altında verilecek konun linki atılıyor. Sabah saat 7 den sonra takip etmeye başlayın. Konuya link eklendiğinde hızlı olup kodunuzu alın.

İyi Forumlar.

10. Konu kilitlenebilir.

11. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.