kodlama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uгαηyum** tarafından 17 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ★ ✰ ♥ bu ve buna benzer karakterler oyun anasayfamda normal gözüküyor fakat oyuna giriş yaptığımda chatte ve oyuncu nicklerinde bu karakterler kutu şeklinde gözüküyor birçok tarayıcıdan oyuna giriş yaptım ama düzelmedi
    konu ile ilgili fikri olan varsa yardım etsin lütfen..

2. Oyunda bazı unikodlar desteklenmiyor anasayfada html var unikodu destkeler fakat flashplayer yani oyun icinde unicode u flashplayere tanitmak gerekir yani buda tantilmamis karakter olarak geciyor. Html de gomuludur unicodelar.

Bizim nicklerimizde ki şekiller oyun tarafından tanınmadığı için sadece anasayfa tanidigi icin boyle olabiliyor ( bu sadece bazi unikodlarda gecerlidir)

3. iki bilgisayar arasında fark ediyor nicki değiştirdiğim bilgisayarımda oyundaiken görünüyordu diğer bilgisyarıma geçtiğimde oyunda nickim kutu şeklinde görünüyordu.
    --oyunarken gördüğün nicklerden kopyalayıp kendine nick yapabilirsin.

4. Unikodlar bir bilgisayara tanitilmadigi icin oyle gozukuyor yukarida ki yazdiklarimda var zaten :)

5. peki flashpaleyere nasıl tanıtılır bu kodlar

6. Merhaba ,

Hem oyun sistemi hem de Flash Player tarafından bazı özel karakterler desteklenmediği için bu tür durumlar yaşabiliyor. Çok fazla şekilli yada özel karakter içeren nick kullanmamak bana kalırsa en iyisidir.

İyi forumlar.

7. Bunu oyun kurucularının yapması gerekli. Senin elinden gelen bir şey yok. Her unicode un farklı kendine göre kodu vardır şekiller aynı olsa bile kodlar farklıdır.

Ha birde arasıra windowslara patch yamalar halinde güncelleme geliyor içinde bazen unicode uyumluluğu oluyor buda senin pc nin unicodeları karıştırmasını engelliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.