kodlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 28 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hata: UNKNOWN_MODULE yazıyor :8 Keşke kod kullanıldı falan yazsa da bizler de doğru yorum yapsak.

2. -Star-

-Star- User

@helebidur2
    Kodlar çalışıyor,her şeyde oyunu veya moderatörleri suçlamayı bırakın artık.

Hemen 1 dakika ardından denk geldiğim için kullanabildim.Hatta kodu kullandıktan sonra bu konu altında bir arkadaşa da yazdım,şansını denemesi adına.

Kodlar tek kullanımlık,biri kullandığında geçerliliği kalkıyor.Ayrıca bir hesap için sadece bir kod kullanılıyor bu etkinlik dahilinde.Tavsiyem konuyu izlemeye almanız ve her saat 39-40 geçe foruma f5 çekmeniz.

Son düzenlenen: 29 Temmuz 2018
  3. Kod içeriği nedir acaba

4. -Star-

-Star- User

30.000 uridium,500 gg,200 scrap,ne kadar olduğundan emin olmadığım miktarda rsb-75 ve ema

5. helebidur2

helebidur2 User

bi arkadaşım uyardı yazdığınız için.cevap verip öyle bırakayım dedim.madem çok dürüsttün bu açıklamayı herkesin göreceği bir şekilde yapaydın. gülünç duruma düşmemde seni alakadar etmez ..bak yaran var ki hemen cevaba sarılmışsın.gizliden 170 tane kod dağıtıyorsun kimin bilgisi var.bilenlerin.bu bilenler kim..gülünç adam cevap ver..madem dürüstünüz etkinlik var deyip herkese duyuru yapaydınız.niye forumda 156 kod dağıtıldıktan sonra sabah 5-59 da yazıyorsun ki.uyanık.bide utanmadan gülünç duruma düşme diye yazıyon.sen bana gülecek nitelikte bir karakter değilsin.haberin olsun...ASENA yı geçtin ..gördüm ya bu bana yeter. kıvırma da üstünüze yok...su kuşu..

6. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Oyunda bot , bug almış başını gidiyor oyuncular oyunu bırakmaya başlamış :D siz hala kod kavgası yapıyorsunuz :D

7. Aliens

Aliens User

Bıraktığınız ve bu kadar kötülediğiniz oyunun forumunda durmanızın mantığı nedir, çözemedim açıkçası. Yani amacınız bıraktım diyerek prim toplamak mı yoksa forumda sorun ve olumsuz tepkiler vererek oyuncuları buna teşvik etmek keyif mi veriyor? Kimse oyunu zorla oynayın demiyor veya sürekli dil dökün demiyor. Baktınız, oyun size uymuyorsa bırakırsınız olur biter. Böyle boşa prim çabaları hiç etik değil. Sanmayınız ben oyundaki gidişattan memnunum. Hayır, değilim ama elimden gelen bir şey olmadığı ve bırakmakta istemediğim için bunu büyütmüyorum. Şunu unutmayın: Prim için yapılan her şey yok olurken hakikat için yapılan her adım edebi var olmaktadır. Tavsiyem bıraktıysanız hiç buradaki sorunlarla kendinizi ve buradakileri strese sokmadan girmeyin, giriyorsanız da huzuru bozmaya değil daim etmeye çalışın.

Esenlikler dilerim...

lllecelll ve *LİON*[TET] bunu beğendi.
  8. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Kişi kendinden bilirmiş işi :D demekki kendin bi prim çabasındasın ve bizleri öyle görüyorsun forumdaki bu aciz durumu aynı zamanda oyunun aciz durumunu görüp stress atmak için giriyorum kafam bozuk olunca giriyorum oyuncuların bu PvE yeni darkorbit hakkındaki şikayetlerini görünce tüm sinirlerim stresslerim gidiyor :D sizler böyle adminlere yalakalık yaparak belki uridium , rsb , emp , scarp alırsınız :D hadi birazcık daha üzerime oynada kendini adminlere kanıtla benim lafım tüm TR ADMİNLERİNE DEĞİL benim laflarım bigpoint şirketine ve bu durumları ve görüşleri üst mevkiilerine iletmeyen büyük ADMİNlere :D hem yalan mı ? oyundaki ana amaç Bot ve LoW bug,kuiper bug ile uridium kasıp hafta sonu hades yapmak :D işte bu zihniyete karşı oldugum için bıraktım :D varmı daha àlà bir doğru oyunda BUG ve BOT almış başını gidiyor ne yapayım sizler gibi üç maymunu oynayıp tüm hataları görmezden mi geleyim :D hadi aldın primini beni daha kötüle belki banlatırsın oyna üzerime :D

_Seyyah_ bunu beğendi.
  9. Aliens

Aliens User

Öyle bir amacım yok ve olmadı. Ayrıca benim o saydıklarınıza da ihtiyacım yok ki bu şekilde bir içerik elde edilmiyor, kimse kimseye el altından al bunu kullan da faydalan demiyor. Herkese açıktan veriliyor ve hızlı olan alsın şeklinde. Bu tarz art niyetli söylemlerinizi kendinize saklayın. Ayrıca sizin 'Kişi kendinden bilirmiş işi.' söyleminize bakarsak sizin bu şekilde bir şeyler elde etme amacınızın olduğu veya olabileceği sonucuna varılır, çünkü bunu siz uydurdunuz...

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  10. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Laflarımı anlayamayacak kadar küçük yaşta olduğunu bilemedim pardon :D git Google Amcana yaz bu sözü o sana anlamını çıkartır :D hem derdim kıytırık bir kod mu oynamadığım bir PvE Darkorbit Reloaded oyunundaki kodu ne yapayım ? ahhahah hiç güleceğim yoktu :D benim yazdığım cümleyi bi anlayın sonra bana laf atın :D "Prim için yapılan her şey yok olurken hakikat için yapılan her adım edebi var olmaktadır." bu cümlenide bi açayım sana :D benim amacım prim değil böyle bir düzende ve böyle bir oyunda prim yapsam dahi ne katkısı olacak bu ayrı bi komik durum Hakikatleri yazıyorum sana sen bana primci diye laf atıyorsun bu dahada komik bir durum ve en komik durumu ise ben sana primci diyerek uydurmadığım bir şeyi tutup bana söyleyip "çünkü bunu siz uydurdunuz." kelimesi kadar saçma ve komik bi durum olmamıştı bana sataşan sendin oysaki neyse sen primini aldın hadi iyi oyunlar ve iyi forumlar sana :D ben arada sinirlenince ve streslenince gelir oyuncuların şikayetlenmelerini görüp stress atar giderim o zamanlardada üzerime oynamayı unutma sakın :D

11. Alabalık çiftliğinde yem mi atıyorsunuz balıklara :D Bu tarz etkinliklerin yapılması bence hoş olmuyor. Bir ödül dağıtılacaksa herkese dağıtılmalı.

_Seyyah_ bunu beğendi.
  12. teletabi1

teletabi1 User

kendi herkeslerine vermişler

_Seyyah_ bunu beğendi.
  13. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Kendi çalıp kendi oynayan bir yönetim anlayışı , nokta..

lllecelll bunu beğendi.

14. Yahu onun yerine birden fazla kod dağıtılsa ve bu kodlar genele açık olsa daha iyi olmaz mıydı sayın Ömer bey ?

Hayır şimdi kusura bakmayın ama millet gerçekten bu konuda haklı.

Daha önceden bana anlattıklarından yola çıkarak seninle bir kaç şeyi pekiştirmek istiyorum:

1) Bu oyunu yapanlar parasına bakar gerisi umurunda olmaz.

2) Para uğuruna oyuncuları hiç edecek potansiyele sahipler yani oyuncuları gram düşünmezler.

3) Para olmadığı zaman her şeye göz yumarlar fakat eleştirirsen kafana balyozla vururlar.

Yani tamam bak burada ki söylediklerimin hiç biri TÜRK YÖNETİMİNE değil direk Almanya'ya neden diyecek olursan ?

Eğer ben hala burada yazıyor ve hala rahat bir şekilde nefes alıyorsam Türk ekibi sayesindedir.

Fakat gel gelelim oyunda ki bozulmalara ben sana çok şekilde izah ettim sende bana dedin ki alamanya red ediyor.

Şimdi millet neden bu kadar kızgın anlıyor musun ? Burada bu adamlar vipe ona buna 200-300 tl vermek istemiyor her ay.

Fakat oyun yönetimi de kazın tüylerini yolma derdinde ee ne oldu kan kaybetti ?

Şimdi sana çözümü söylerim fakat beğenirsin beğenmezsin ve bu Darkorbit'in tek kurtuluş bileti:

Genele açık kodlar dağıtılacak ve öyle LF-3 felan verilmeyecek LF-4 felan verilecek en kötü güzel uridium verecek 100.000 uridium gibi.

Şu oyunda ki kapılara git maden çıkarmak için güçlendirici al saçmalığı kaldırılıp normal yaratıklara verilmeli ve oyuna yeni normal haritalar eklenmeli yaratıklardan çıkan hammadelerin çıkma oranı artmalı.

Montajda ki malzemeler yine pay to win aracılığı ile üretilebiliyor bunun kalkması lazım.

Şimdi bu fikirimin bir kısmı ha dersen ki seni dinlerim buyur discord adresi:

https://discord.gg/mPEvaUX

Fakat ben senin diyeceklerini biliyorum yani ister dinle ister dinleme sen bilirsin. Son konuşmalardan sonra Allaha çok şükür düzeldim.

Gmeeknggg bunu beğendi.
  15. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Haşa neredeyse peygamber ilan edeceksin yöneticileri ?
    Bir oyun için bu kadar küçülmeye değmez arkadaşım..

lllecelll bunu beğendi.

16. Başımdan geçen olayları bilsen böyle demezdin :D

Ben peygamber etme niyetinde olsam başka şeyler derdim.

Oyun için küçülmek yahu biraz Allah aşkına kafanızı kullanın be arkadaşım küçülmek nedir ??

17. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Başından hangi olay geçerse geçsin , ne demek "Eğer ben hala burada yazıyor ve hala rahat bir şekilde nefes alıyorsam Türk ekibi sayesindedir"
    Böyle bir söylem oyun için küçülmemek değildir de nedir !
    ALLAH'ın verdiği canı ve aldığın nefesi oyun yöneticilerine yüklemene başka isim bulamadım..

18. Kardeşim olayı bilmeden başka anlamlara çekmeyi ne kadar çok seviyorsanız.

Hayatım kararacaktı az kalsın bütün geleceğim gidecekti neredeyse ve ben intihar etmeyi düşünmeye başladım son zamanlar sonra Allah razı olsun bazıları gerçekten insanlığını konuşturdu.

Haşa ben Türk ekibini Allah ilan etmiyorum nasıl bir kafayla bu cümleleri kuruyorsun gerçekten anlam veremedim ama ciddi anlamda merak ediyorum hangi kafayla geldin bunları yazıyorsun ?

Bak ben sana çarın fotosunuda atarım kendi ellerimle boşalttım öylece duruyor benim kimseyle de bir çıkar ilişkim yok.

19. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Ben senin yazdığın cümleye cevap verdim , ne yazdığını bilmeyen sensin !
    Ve üstte alıntı yaptığım mesajında da psikolojik sorunları olan ( ben intihar etmeyi düşünmeye başladım son zamanlar ) ve kafası nerde olduğu belli olmayan da sensin !
    Çok şükür benim kafam yerinde , sana ALLAH sağlık sıhhat versin iyi günler..

20. Valla olay çıkarmak için yer arıyorsunuz başka bir şey değil yani bu yaptığınız gerçekten hoş değil olayı çarpıtıyorsunuz üstüne kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Olayı bilmiyorsun evet psikoloji hayatı karartacak cinsten iğrenç bir olay yaşadım ve burada dillendirme niyetinde değilim ve sizinde bunu bilmenize hiç gerek yok.

Ben o insanları Allah yerine koymam ki zaten ben öyle bir insan değilim ayrıca size de tavsiyem olayları bilmeden her şeye maydonoz olmayın insanlarıda kafir ilan etmeyin madem müslümansınız bir insanı kafir ilan etmek sizi dinden eder haberiniz olsun.

Çok fazla dini konulara girmek istemiyorum çünkü niyetiniz belli sizin. Başka bahane bulup oradan saldırmaya çalışacaksınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.