Köpeğimin uyumasının ban sebebi olması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ketolar tarafından 18 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ketolar

Ketolar User

Köpeğim yanı başımda uyuyor ve uyurken rüya gördüğü için havlıyor, ortaya komik bir görüntü çıkıyor ama ben bunu paylaşıyorum diye saçma bir ceza yiyorum. İnsanlar birbirlerine köpek veya havlamak gibi çok hakaret eder anlarım sistem o yüzden ceza verebilir ama cezayı veren sistem değil rapor edildiğim için ceza yedim. Supporta attım. 2 gün sonra dönecekler ve banınız çoktan açıldı işleme gerek yok diyecekler ama ben beni rapor edeni şikayet etmek istiyorum.

2. KATALONYA

KATALONYA User

Dark orbitte sıradan bir gün :D bakan arkadaş uyukluyor olmalı.

3. xxkubixx

xxkubixx User

**** yazdığım için tam 1 ay chat banı aldım.
    ticket attım açmayacağız dediler.
    1 ay nedir ya 1 hafta max tamam derim 1 ay ne ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Şubat 2019
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Attığınız mesajdaki ''Köpek'' kelimesi hakaret olarak sisteme takılmış ve bu nedenle otomatik ban almış olabilirsiniz. Tabi ki bu tamamen benim tahminim en doğru bilgiyi support'tan alabilirsiniz. Durumu support'a bildirdiğinizde gerekli tüm incelemeler yapılacaktır.
    Başka bir oyun adı vermek gerek chatte gerek ise forumda yasaktır. Bilmiyor olmanıza istinaden uyarıyorum şimdi fakat lütfen tekrar etmeyiniz.

İyi forumlar.

5. Konuşmanın öncesi var mı yok mu bilemediğimiz için haklısınız ya da haksızsınız diyemeyiz.

6. Ketolar

Ketolar User

Konuşmanın başı sonu yok. O an oldu ve sohbete gruptaki sa dışında yazdığım tek şeydi.

İnsanlara çok güzel giydiren kişiler neden sistem tarafından tespit edilmiyor diye şüphe eder insan o zaman. Yıllar önce phoenix yazdım diye yabancı dil konuşmaktan ceza yemiştim. Kasıtlı olarak banlayan bazı kişiler var belli, yoksa otomatik sistem mesai gibi gündüz çalışıp gece boş durmaz. Birisi rapor etti anında da köpek sözcüğü yasaklı olduğu için cümleyi okumadan ya da bilerekten banladılar. Ben de bazen bazılarını rapor ediyorum ve anında ban yiyenler oluyor. Birileri raporları okuyor.

7. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bizler forumdan chat banınızla ilgili herhangi bir işlem yapamayız. Sorununuzu support ile çözmelisiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmiştir.

İyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.