köşe deki yaratıklar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FIGHTER.VEGA tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. admin ler gamma kapısında köşeye 70 kadar kristallin kaçırdım dedim sonra pet atar toplu keserim ama pet attım yaratıklar yok oldu ve devam portalları çıktı ödül filan da vermedi derhal ödülleri istiyorum.
    [not sakın çerez leri filan silin demeyin kapı dan önce gerekli herşeyi yaptım başkalarını kandırın )

2. Cloud

Cloud User

Kristallinlerin uridium mu gelmedi kapının hediyeleri mi?

3. tallinlerin uridium tp vs şeyleri gelmedi

4. Merhaba ,

Eğer npc'lerden birini işaretleyip saldırmıyorken onlar size saldırırken kamikaze atarsanız sistem bazen algılayamıyor. Ayrıca bu konuyla ilgili olarak merkeze bir kaç defa bilgi verdik. Flash Player kaynaklı bir sorun diye tahmin ediyorum.

İyi forumlar.

5. hayır yaratığı işaretleyip roket attım ve radyasyonda uzakta darbe yedim patladı ve flash player veya java da da sorun oldğunu sanmıyorum,sorun çıkmasın diye en iyi bilgisayarlara para yatırdık
    iyi görevler

6. Merhaba ,

Sizin için demedim genel olarak demek istedim. Yani flash player tabanlı bir oyun bazı kodlamalar yada komutlarda aksaklıklar olabilir bu tür durumlarda oyunlarda sıkıntılar yaşanabilir. Sonuç olarak farklı bir grafik yapısına sahip olan bilgisayara kurarak oynanabilen bir oyun değil.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.