Destek Kolay kasılma.Yardım edin :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Maqa67 tarafından 5 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Maqa67

Maqa67 User

Merhaba Arkadaşlar . Benim Gemi Özellikleri: Aegis, Goliath , var. 9 LF-4 kalanları LF-3 , 8 iris 1 Apis, 8 Havoç var. Zeta 78/111 Havoç Almak İstiyorum. Jeneretörler BO2 Hepsi. Ekstralar FULL, skylab Full. 19 Levelim. Uçuş Düzenlerinden: Kalp, Güve, Elmas, Yengeç, Kıskaç var. Pet var Ama VİP yok. Arge 25 Kalın sıkıyorum. En güzeli nerde kasılırım arkadaşlar , Kuförcü olduğum için oyunu en az günde 2 saat oynuyabiliyorum. Lütfen yardım edin. :).. Sevgiler Sayğılarla Yağmur. [​IMG]

2. Cubi kesebilirsiniz yada 4*5 haritasındaki ufak uberleri kesin kristallonlarda iş görür kasılmanız için ama o gemi ile en iyisi Cubikonun başından ayrılmayın derim. Vip olursanız Pet ile cubi de bol bol kamikaze atın

Maqa67 bunu beğendi.
  3. Maqa67

Maqa67 User

Öncelikle Teşekkür ederim Dikkat ettiğiniz için . Cubikonda Çok baskın olduğu için pekde kasılamıyorum. Peki Şimdi Ne yapmalıyım Zeta Havoç Aldıktan Sonra ? :)

4. Düşman şirketllere giidip hem cubi kesin hemde düşman düşman cubi keserken gidip onları kesin güzel tp ve şp gelir. ve güzel uri veren görevleri yapın kapı açmak için pala toplayın diyecegim de 2 saat lik sürede yeteri kadar paladium toplayamazsınız en iyisi savaşarak kasılmak o zaman

5. Maqa67

Maqa67 User

Teşekkür ederim Ama Savaşamıyorum ya. :( en iyisi Yavaştan Kristallon Kesiyim.

6. Konfiyi klasik yap;
    1. konfi gemiye hep hız koy - diroitlere hep kalkan koy
    2. konfi gemiye hep kalkan koy - diroitlere hep lazer koy
    Eğer Boss StreuneR keseceksen ve ana haritaya çok baskın olmuyorsa 2. konfiyi gemiye yarısı hız yarısı kalkan yapabilirsin.

enerji biriktirme yöntemi ise pvp haritasında kutu toplamak, bunun içinde hızlı bir gemi şart güçlü düşmanlardan kaçmak adına. Pvp'de kutu toplayarak enerji, uridium, mermi ihtiyacını giderirsin

Ek olarak günlük görevleri al, bir de henüz görevlerini tamamlamamışsan daha çok görev varsa leonav al. Eski haritanda leo ile kasıl görevleri bitir bence. Alfa görevleri falan iyi uridium veriyordu pek hatırlamıyorum ama.

Alıntıdır senin durumuna göre kesip aldım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2015
    Maqa67 bunu beğendi.
  7. Maqa67

Maqa67 User

Teşekkür ederim Bir sürü Görev var ama Hiç birisini yapmadım. Yapiyim o zaman Leonovla. kutu toplamak Çok Sıkıcı :)

ÖLÜMCÜL!23 bunu beğendi.
  8. Ben film izlerken facede takılırken pet arkada sürekli topluyor 5-10 dk bir yer değiştiriyorum 2 haftada 2 zeta yaptım eh birazcık uride harcadım özellikle palada

Ve en çok yaptıgım bir seyi soylicem androidde var ios da bilmiyorum puffin web tarayıcı veya başka flah player destekleyen web tarayıcılarda olabilir, giriyorum paladyuma bırakıyorum citatel ile pet paladyum topluyorum ve işime gücume bakıyorum :D hem kuaförsün saç keserken bi yandan kutu,paladyum topla

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Aralık 2015
    Maqa67 bunu beğendi.
  9. Maqa67

Maqa67 User

Öneri İçin Teşekkürler :) Ama İOS-da Ücretli Uygulama :) Alıcam :)

10. Androidde apk var int indiriorsun ios da yokmu oyle birsey para verme bence

11. Maqa67

Maqa67 User

Bilmiyorum ya Telefonlardan Pek Anlamam.

12. Havoclarınızı 10 Ad. yaptıktan sonra
    Kappa yapmaya başlayınız. Büyük bir olasılıkla, hercleriniz full olana kadar lf4 sayınızı fullemiş olursunuz.
    Geliştirme yapar iken
    Droitler
    Roket atar
    B02
    Lf4
    Seklinde yapınız.
    Droit duzenleri
    Burgu
    Halka
    Cark
    Kıdemli
    Duzenlerini zamanla temin ediniz.
    Kasılma konusuna gelir isek, 5-2 haritasında korsan gorevlerini yapabilirsiniz veya 5-3 haritasında hem pala toplayıp hemde korsan npc'leri keserek kasılabilirsiniz.
    Kutu toplayarak zeus droit'ini almayıda unutmayın.
    Şimdiden kolay gelsin size:)

Maqa67 bunu beğendi.
  13. Maqa67

Maqa67 User

Çok Teşekkür ederim Palla da kesiyorlar. Ama Herculesleri yapmak ve 5-2 çok iyi olur teşekkür ederim zahmet ettiniz.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  14. Spearhead geminiz var ise bu gemiyle palladium toplamanızı tavsiye ederim her an gibi bir durumda spearhead gemisiyle rahat bir şekilde kaçabileceğinizi umuyorum eğer spearhead geminiz yok ise kendinize iyi bir klan bulabilir palladiumda sizi korumalarını sağlayabilirsiniz yada kamufile alarak sadece petinize palladium toplamasını sağlaya bilirsiniz.

Maqa67 bunu beğendi.
  15. Rica ederim.

Maqa67 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.