Kolay yoldan kapı açmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve superdejavu tarafından 17 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,kutu toplayarak 1600 enerji elde ettim 4 5 gün sürdü ve zeta açmaya çalıştım tabi ki de açılmadı sağolsun darkorbit 1 er 2 şer veriyor parçaları xenomitler havada uçuşuyor ama. x2 katlayıcı çekiyorum genelde sizce pala toplayarak mı kapı açmalıyım yoksa kutu toplayarak mı daha hızlı açarım. 4 havoç um var en kısa sürede fullemem lazım o yüzden haftada en az 2 zeta yapmam gerek x2 gününde , tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

2. coder545

coder545 User

pala serverina gore degisir, durmadan kesiliyosan ya da canavarlarla ugrasiyorsan yapilmaz , bir depo goliden 150gg alacaksin istersen bir depo doldurup sure tut hangisinin kazancli oldugunu en iyi boyle anlarsin.

3. Merhaba ,

5-3 haritasında Palladium toplayıp 5-2 haritasındaki orta kısımda galaksi enerjisine çevirebilirsiniz. Avantaj kutusu toplayarak enerji biriktirebilirsiniz. Diğer bir olasılık uridium kasarak ya da imkan varsa uridium çekerek enerji yerine uridium kullanabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Sahmeran

Sahmeran User

yani kişiden kişiye değişir fakat bence kutu toplayarak yapman daha kolay olur bir palla ambar biriktirene kadar zaten onun verecegi gg nin yarısı bile cıksa kutuda gelen uri ler elit cephaneler falan yanına kar kalır gelen uriyide gg ye bastıgını varsayarsak her türlü kutu toplama daha kolay ve daha avantajlı gelecektir.

5. Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Cevap veren herkese teşekkürler.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.