Kombo gemi tamir modülü çalışmıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOFİ-GURBANIM tarafından 3 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Canım azken tıklıyorum ancak canım dolmuyor, koruma modülüyle karıştırıyor olabilirsin demeyin karıştırmıyorum kombo tamir modülü ve çalışmıyor nedense bende...

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Gemi hasar almıyorken tamir yapabilirsiniz savaş esnasında Pet kombo tamir modülü çalışmaz.

iyi Forumlar.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  3. Savaş esnasında derken mesela birine sıktım sonra bıraktım direkt çalışır mı yoksa aradan süre mi geçmesi gerekir? Eğer süre geçmesi gerekirse bu süre kaç saniye şimdiden teşekkürler cevabınız için

4. Hasar aldığın süre içerisinde kullanamazsın.Hasar almayı kestikten 5 saniye sonrasında kullanılabileceğini düşünüyorum , tabi seninde kimseye saldırıda bulunmaman gerekiyor.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Belli bir süre geçmeli fakat bende tam olarak o süreyi bilmiyorum arkadaşımızın dediği gibi 5saniye de olabilir 10 saniyede bunu deneyerek öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.