Kombo Gemi Tamir Modulü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 19 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soyuz*

Soyuz* User

Arkadaşlar merhaba,
    Kombo Gemi Tamir Modulü bende mevcut ama kullanamıyorum nasıl kullanıldığı bilen biri aydınlatırsa iyi olur.

2. NoMasteRs

NoMasteRs User

Geminin darbe puanı azaldığında petini açıp o modülü seçersen sana can basmaya başlar. Genelde savaş sırasında yada kaçarken çok iş görüyor.

3. Soyuz*

Soyuz* User

Ben açıyorum ama koruma moduna geçiyor direk sürekli kami attığım için petin dpsi düşük oluyor belki o yüzden basmıyor olabilir mi?

4. NoMasteRs

NoMasteRs User

Modülü kullanabilmen için geminin birşeye sıkmaması lazım ve hasar almaman lazım.

5. Soyuz*

Soyuz* User

Teşekkür ediyorum cevaplar için tekrar denemem lazım.

6. Merhaba,

Üyerlerimize teşekkür ediyorum.

Yeterli pet yakıtınızın olması ve hasar almıyor olmanız gerekmektedir.Petin canının az olması ile bir alakası yoktur.

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

7. Soyuz*

Soyuz* User

Teşekkür ederim aslında 5 saat içinde 112.500 uridium kasmam gerekecek yardımcı olabilecek varsa süper olur :)
    Zetayı şimdi açıp bitireceğim 80 bin uridiumum var üstünü nasıl tamamlayabilirim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.