kombo gemi tamiri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ĦeŁŁĦouИĐ tarafından 24 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu özellik savaş esnasnda açılabliyormu ben denedim olmadı bazı videolarda adamlar savaşrken açıyor üst üste 25 bin dp gliyor bu nasıl iş

2. savaştan çıktıktan belli bir süre sonra basıp tekrar giriyorlar savaşa

3. savaşırken diyorum kardeş bi yandan dp iniyo bi yandan çıkıyo

4. Merhaba ,

Kombo Gemi Tamiri savaş anında ve saldırı altında çalışmıyor. Gemi yada Tasarım özelliği olabilir. Hangi gemi yada tasarım vardı gördüklerinizde belirtirseniz daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

5. gemi spectrum youtubeden türkiye top 10 efsaneleri videosunda birinci olan kişiyi izleyin anlarsnız

6. mahir_527

mahir_527 User

Savaşırken bi rakibi kesip hemen çalıştırırsanız etkin olup çalışır diğer rakipler size dalsa bile.Terror un vdieolarını izle o çok iyi kullanıyo bunu

7. o videoda teknoloji fabrikasındaki yetenekleri kullanıyor dikkat ettiysen savaş esnasında

8. Merhaba ,

Teknoloji Fabrikası'nda üretebileceğiniz Savaş Tamir Robotu'dur. Aktif edildikten sonra bitene kadar 10.000 darbe puanı yükler.

İyi forumlar.

9. Evet gerçektenn bazı videolarda oyucular karşılıklı savaşırken 25 k 25 k can gelior peti kapalıykeenn özellik açık değilken yanında hiçbir kişi bulunmuyoken bunun olması bana kalırsa bir problemdir

10. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konu hakkında gerekli cevaplar verilmiştir. Gemi saldırı alırken kombo gemi tamiri çalışmaz ancak şu olabilir, düşman gemisini keser kesmez tamir edersiniz, tam o esnadada insta açınca tamire ettiğini düşünüyorum daha deneme fırsatı olmadı. Bu şekilde olmuş olabilir. Bu konuda herhangi bir hata/sorun bize bildirilmedi. Ayrıca o videolar genellikle hızlandırılmış olduğundan süre çabuk geçiyor.

Tüm bunların yanında Savaş tamir robotu da çalıştırılmış olabilir. Teknoloji fabrikasında bu yetenek saniyede 10bin, 10 saniye boyunca saldırıl aldığına bakmaksınız tamir sağlar.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.