kombo koruma modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve O.S.C.A.R tarafından 23 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

arkadaşlar ben bu komba koruma modülünü almak istiyorum yanlış modülde almak istemiyorum bu modül tam olarak ne işe yarıyor.ben petimin vurulmasını istemiyorum benim peti çatır çatır kesiyorlar ben birine sıktımmı gemi ateş etmiyor geri dönüyor.bunu nasıl yapıyorlar.forumda yada dükkandaki açıklamalar yetersiz kaldı bu modül petime sıkmalarını engellicekmi yada başka bişeymi yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim cevap için teşekkürler şimdiden

2. Dostum ;

Pet ' ine kaçınma manevrası protokollerinden dizersen , PET ' inin lazer ile vurulma ihtimali düşer.

Mesela 3. Seviye bir kaçınma Protokolü , PET ' inin vurulma ihtimalini %3 azaltır.

12 Tane dizersen bu %36 olur ve vurulma ihtimali epey düşer.

Lakin roket atarak kesmeye çalışabilirler o ayrı mesele :)

Kombo Koruma Modülüde , Kaçınma manevrası ile hemen hemen aynı işlevi görür ama aralarında uçurum vardır : )

Örneğin 3 Seviye Kombo Koruma modülü %85 Vurulma ihtimalini düşürür ve %35 ekstra yakıt harcar ki buda oldukça masraflı olur , ayrıca bu Modülü kullanırken , Oto Toplama gibi modülleri kullanamıyorsun.

Çünkü aynı anda sadece bir modül kullanılabilir.

Umarım anlatabilmişimdir.

3. KARANLIK

KARANLIK User

4. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

öncelikle foward arkadaşım verdiğin cevap için teşekkürler enazından istediğim şeyin bu modül olmadığını anladım
    modum o verdiğiniz linkteki herşeyi biliyorum zaten forumda petle ilgili bi açıklama bulamadım benim sorunum palada benim peti yanımda kesiyorlar adam kaçarken arkasında peti toplaya toplaya gidiyor ama ben pete sıkamıyorum bunun için napmalıyım onunla ilgili bi açıklama bulamadım.ama kombo koruma modülü olmadığını şimdi anladım çünkü adamın peti hem topluyor hemde kesilmiyor 2 modülde açık olamiceğine göre sorumun cevabı modüllerde değil.kaçınma manevrası protokolünden alırsam lazerle vuramazlarmı kesin olarak onu öğrenmek istiyorum.tabi arkadaşın dediği gibi roketle vururlar o ayrı mesele ama en azından çok uğraşırlar

5. Merhaba ,

Açıkçası net bir bilgim yok fakat durumu anlaşılır olarak yazarak support'a bildirirseniz en net cevabı alabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

modum supportta bilmiyormuş napacaz şimdi :) gelen cevapta bana pet kullanma klavuzunun linkini göndermiş ben zaten onu inceledim forumda bakmadığım yer kalmadı benim sorunum benim petimi işaretleyip vurabiliyorlar ama ben adamın petini işaretliyorum ama lazer sıkamıyorum bunun için arkadaşın dediği gibi kombo koruma modülü var peti koruyan ama adam hem pete pala toplatıp hemde kombosu açık olamayacağına göre bir modül kullanacak istesede istemesede.kaçınma manevrası protokolüde petin işaretlenmesini zorlaştırıyor oda değil çünkü ben adamın petini kolaylıkla işaretleyebiliyorum ama lazer sıktığımda gemim geri dönüyor sıkmıyor sıkmaya devam etmiyor ben bunun cevabını istiyorum petime aynısını uygulayıp bidaha petimi lazerle vurmasınlar istiyorum peti takip etmeleri devamlı roket atıpta patlatmaları zorlaşır enazından beyazla lazer sıkarak patlatamazlar bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.ha böyle bişey yok diyorsanız ozaman bu adamlar darkta olmayan bişey kullanıyor demektir ozaman

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Petinizin lazerlerden korunmasını istiyor iseniz kombo korumayı almalısınız ama paladyum toplatıyor iseniz her ikisi bir arada olmıyor mutlaka bırı devre dısı kalması gerekıyor pte ateş edemıyor iseniz belkı de kişiyle gurup olup çıkmış olabılırsınız veya netiniz kasıyor ve pt uzaktadır siz onu yakında görüyor sunuz

Keyifli frumlar

8. selam
    şimdi kardeş.kaçınma manevrası pek mantıklı değil.12*2=24/dk ekstra tüketim demektir.kombo koruma %35 harcıyor fakat komboyu aktif ettiğnde düşüyor bu yakıtı.eğer petinin dp si 100-150bin civarındaysa ve 9 ila 10 tane kalkan takılıysa kombo çok işine yarar ve elitler kolay kolay kesemez.hatta çok zordur onlar için.ha birde kombo modül takılı olduğundan 1*4=4/dk yakıt tüketir ekstaradan.bende takılı çok işime yarıyor.mesela pala toplarken saldırı aldığın an (hoparlörün açıksa saldırı sesi geliyor zaten bip-bip diye) hemen kombo modüle geçersen lazer atışları %85 şansala miss olduğu gibi, bildiğim kadarıyla rakibin roket atışını da bloke ediyor.%85 şansla diyorum buraya dikkat.o yüzden petinin dpsi ve kalkan değeri önemli.
    hayırlı günler

9. Sayın O.S.C.A.R ;

Sizin Vurulmayan Pet şikayetinizden yakınan çok fazla kişi var ve Bana kalırsa bu adamlar program kullanıyor.Kimse yi kanıt olmadan suçlayamam lakin

PVP Haritalarında gezen P.E.T. ' lere ateş edemediğim gibi adamın kafasında EMA Atmama rağmen adamın kamuflajı kalkmıyor.

P.E.T. ' e her saldırma girişiminde bulunduğumda bir lazer atıyor saldırı iptal oldu diyor ;

Hadi diyelim bu adamlar Kombo Koruma Modülü kullanıyorlar ; Yahu bu modül açıkken P.E.T. Nasıl avantaj kutusu topluyor ?

Hadi diyelim adam tüm YZ Protokollerini , Kaçınma manevrası dizmiş o yüzden Lazerle atış edilemiyor ; YZ Protokollerine bu manevraları dizen adamın P.E.T. ' i haritanın yarısını nasıl tek başına geziyor ?

PVP Haritalarında Fraps kullanarak bir video yapacağım ve bunu Support ' a göndereceğim , Şahsen bu adamların Hile programı kullandığı görüşündeyim

10. cücücüm

cücücüm User

Ben supporta bir kaç video gönderdim, çeşitli hile programları kullananlarla ilgili ve fakat hiç bir sonuç alınamadı. Supporttaki arkadaşların bu kınuyu umursadıklarını sanmıyorum.

11. 3. Seviye bir kaçınma Protokolü alman lazım.

12. Merhaba ;

P.E.T'inizin vurulmasını engellemek için DP'sini fullleyip, kalkanlarını eksiksiz yerleştirebilirsiniz. Böylelikle kesilmez mi olur? Elbette ki hayır. Sadece kesilmesi zorlaşır ve oyuncu P.E.T'inizi kesene kadar siz farkına varıp müdahale edebilirsiniz. Onun dışında Kombo Koruma Modülü P.E.T'inize sadece 3 saniyelik bir koruma sağlar. Kombo Koruma Modülü'nü kullanırken başka bir modül kullanamazsınız.

Tarama sistemi her saniye çalışmaktadır. Ve inanın ki illegal program kullananlar er ya da geç cezalarını çekeceklerdir.

Keyifli Forumlar.

13. selam
    yanlış bilgilenme oskar kardeşim.normal install kalkan gibi çalışmıyor bu modül.yani 3 sn olayı burda yok.%85 şans olayı var.yani adam vuruşlarında eğer %15 şansı varsa senin install kalkanını aşar ve pete isabet eder lazer ve tekli roketler(bu durumda bile 5 li roketler kilitlenir,ateşlenemez).zaman sınırlaması yok. yani modül etkin olduğu sürece %85 savunma şansıyla install koruma da etkindir.fakat bildiğim kadarıyla install kalkan mantığı ile çalışıyor bu da.yani korumanın olabilmesi için kalkanın olması şart.buna dikkat et.adam x4-rsb sıkar ve eğer petinin kalkanı az olup hemen sıfırlanırsa,koruma modülü işlevini yitirir.yani bir işe yaramaz.(kısaca 200 bin dp si var petinin ama 20 bin kalkanı var.ama petin için tehlike çanları çalıyor.veya 50 bin dp si var petinin full kalkanı.tehlike çanları az da olsa çalıyo.iş garantisi az)diğer konfiye geçerek telafi edebilirsin bunu da.sen yinede bi üstteki mesajımda yazdıklarımı oku ve uygula.
    hayırlı günler

Son düzenlenen: 24 Eylül 2014
  14. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

petin canını fullerseniz biris idaldığı zamanda koruma moduveya pasif moda alırsanız pet yanınıza gelir böylece kesen kişiyi görebilirsiniz

iyi forumlar

15. O.S.C.A.R

O.S.C.A.R User

arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için tek tek teşekkür ederim.konu hakkında azçok bilgi sahibiydim ama belki bilmediğim bişey vardır diye düşünüyordum sorunumun cevabını aldığımı sanıyorum.
    1-)kombo koruma modülü kaçınma protokolü insta kalkanıya peti koruyor
    2-)hammadde toplama modülü palayı toplar
    3-)pette bir modül kullanılabilir iki modül birden kullanılamaz.
    buraya kadar güzel.ama adam hem peti komboyla koruyup hem pala toplatabiliyorsa işte bu güzel değil.burda foward arkadaşımın dediğine katılıyorum altıda art niyet ararım.modum internet yavaş pet orda değil felanda hikaye adam yanımda petimi kesti adamı işaretledim kovalıyorum ama venge yetişemedim mayınlı bölgeye kaçıyor hemen yanımda peti takip ediyor peşinden.petini işaretledim ama ateş etmiyor diyelimki peti komboyla koruyor peki pet palayı nasıl topluyor.hadi toplama modülü açık peki benim gemi niye ateş etmiyor demekki adamın peti iki işi birden yapabiliyor
    kesin olarak anladığım şey ikisi birden olmuyor ya peti koruyacaksın toplatmayacaksın.yada korumayacaksın toplatacaksın
    sevgili modum arkadaşlar emin olun supportta bu konu hakkında hiç yardımcı olmadı olacak gibide gözükmüyor durumu açık açık detayıyla anlattım.şikayetlerde bulundum petle ilgili adamlar bana hazır cevapta bi link gönderdi forumda olan pet kullanma klavuzu.dünden beri 3 kere supporta mail attım üçündede bana pet kullanma klavuzu gönderdi.bana dicek bi cevap bırakmadılar ne diyeyim şimdi bot kullanıyorlar hile kullanıyorlar dicem modum yanlış anlicek ama öyle.benim petim bir modül kullanırken adamın peti iki modül kullanabiliyorsa bu prodan başka bişey değildir
    sevgili foward arkadaşım hiç zahmete girme video support felan çünkü ilgilenmiyorlar

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  16. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgiler verımiş kılıtlenmesi uygundur

Keyıflı forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.