Komik darkorbit

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **_GüNeY_KoReLi_** tarafından 8 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. resimde görüldüğü gibi hp lf4 varken kişi normal lf4 için vip çeker mi? tam tersi olması gerekmiyor mu?

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Oyunu sadece full oyuncular için düşünüyorsunuz.Bu oyunda hesabı full LF-4'den oluşmayan birçok üyemiz mevcut.

İyi forumlar.

3. Bosver diger gemileri fulluyoruz artik gelsin bakalim.d

**_GüNeY_KoReLi_** bunu beğendi.
  4. gelişmiş lf4 dururken eskisi için neden vip çekim ki :)

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  5. Oyunda lf4 u onemseyen adam kalmadı kı herkes guclu artık eskısı gıbı değıl.

lllecelll bunu beğendi.
  6. Oyun E-spor'a doğru emin adımlarla yürüyor:)
    #TebriklerDarkorbit

lllecelll bunu beğendi.
  7. bence indoctrine oil yada bölünme kristali gibi bulunması daha zor materyallerle ticari yönden daha başarılı olur vip satışı..

**_GüNeY_KoReLi_** ve lllecelll bunu beğendi.
  8. Kebirifai

Kebirifai User

Güney koreli bu konuyu hiç beğenmedim.Adamlar verse bir suç,vermesse bir suç.Her ikiside hp lf4 olsun diyeceğine şu açtığın konuya bak!
    Oldu mu şimdi ? :confused:

9. oben

oben User

atalarımız boşa dememiş iyilikten maraz doğar ilerleyen yıllarda oyun hala yaşarsa hiperin yanında vip çekene 2 hiper verseler birileri komik bulmaya devam edecektir..

10. darkorbitin politikasına ters düştüğü için dedim yani bencil bi yönetimin böyle bir şey yapması ayrı bi ironi olmuş.

11. darkorbit böyle bir şey asla yapmaz. ha yaparsa'da komik değilde şaşırtıcı olur.

12. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

ya beyler benim lf4 sayım 2 . oyunu 2010dan beri oynuyorum. lf4 fulleyemediğim için bırakmıştım öneri verinde fulleyelim şu lf4leri :)

13. zeta yap çıkanla sandık aç öyle topla bide lf4 kapısı yapabilirsin

14. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

1 ayda kaç tane lf4 toplarım

15. bende zeta yapmaya yeni başladığım için bişey diyemeceğim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.