Konfi Desteği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SanitoriuM tarafından 6 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SanitoriuM

SanitoriuM User

Full + Full gemim var ama bi türlü konfi tutturamadım desteklerinizi bekliyorum oynayış sitilim vur kaç en uygun gemi pusat gibi duruyor ama kullanamadım yani bi yerde terslik yapıyorum yada elim alışık değil ara vermiştim 2-3 sene etkisini çok görüyorum yardımlarınızı bekliyorum 3 kişi takılıyoruz şuanlık tek tabanca değilim takımca iş yapabilecek bi konfi düzeni önerisi bekliyorum sizlerden teşekkür ederim yardımcı olan herkese şimdiden

2. Prophecy

Prophecy User

1- Burası güncelleme ve fikir havuzu, konunu yanlış yere açmışsın.
    2- İmzanda link var, yasak olduğunu hatırlatmak isterim.

3. Ağır (kalkan) konfigürasyonunuzda 1 ya da 2 diroite kalkan koyabilirsiniz.
    Hızlı konfigürasyonunuzda ise diroitlere 12 kalkan 8 lazer koyabilirsiniz.

Bu şekilde konfi dizilimi yaparsanız harita savaşlarında verim alabilirsiniz. Bu arada konuyu yanlış yerde açmışsınız, moderatörlar uygun bölüme taşırlar.

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

5. SanitoriuM

SanitoriuM User

teşekkür ederim

şuan o tarz bişi kullanıyorum uçuş düzeni işi bozuyor açıkcası

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Pusatın canı az bir yakalandı mı darbe kalmıyor.:)

Varsa sayborg gemisinin hız konfisine 4 yada 5 lf4 kalanını kalkan yapın. Ağır konfideki irislere 3 tane kalkan koyun.

Vur kaç yapıyorsanız geri çekilip tekrar vuracağınız zaman roketatarın dolu olmasına bakın. Sıkarken de rsb ile başlayın.

İyi forumlar.

7. Rica ederim. Dediğiniz gibi diroit düzenleri sıkıntı oluyor. Uygun zamanda, uygun diroit dizilimine geçiş yapmak için bolca savaşmanız lazım. Zamanla el pratiği kazanırsınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.