konfi dizme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROCKONROLLBABY tarafından 3 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam gençler bir sorum olacaktı sizlere.
    Ben genelde 5-3 te pala topluyorum 1-2 havoc eksiğim var bu yüzden zeta yapmam lazım.Fakat toplarken adamlar gelip kesiyorlar inanılmaz sinir ediyorlar .
    Palayi pusatla topluyorum. Dp az olduğu için yatirabilecegim gemileri yatiramiyorum. Sonra sinirlenip goliye geçiyorum. Ben konfi dizene kadar adam uçmuş gitmiş oluyor.
    Şimdi gelelim soruma. Şu konfi diziliminin kolay bir yolu yok mu? Hani önceden kayıt etsek basınca direk onlar takılsa falan. Gemi değiştirmek işkence oluyor.

2. Merhaba ,

Şu anda kayıt sistemi gibi seçenek yok fakat "SHIFT" tuşuna basılı tutarken tıkladığınız tür olan hepsini seçer "CTRL" basılı tutarken tıklarsanız onları yerleştirir.

İyi forumlar.

3. Bunu bilmiyordum peki modum bu dediğiniz diroitlerde de geçerli mi? Ben dizerken tüm diroitleri ayrı ayrı diziyorum da.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Evet ekipman tarafından mouse ile seçtiklerinizi ctrl tuşu ve diroitilere tıklarsanız oradaki boşluklara aktaracaktır.

İyi forumlar.

5. Teşekkürler modum konu kilitlenebilir

6. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.