Destek Konfi dizmenin zoruluğu konfi dizerken kasma ve kıvrak fikirler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RESADİYELİ.60[ACER] tarafından 21 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar

hepimizinde bildiği gibi konfigürasyon dizmek illet bişey belki zor değil ama göz korkutan bişey çoğu zaman hızı için pusatı kullanmak istiyoruz bazı zamanlar golinin yerini hiçbişey tutmuyor günlük 4 5 kere farklı gemiler kullanılması gerektiği yerler olabiliyor.Acaba yaptığımız konfileri kayıt ederek sonra canımız istediginde ekipman sayfasından o konfiyi seçerek o konfiye geçiş yapmak çok mantıklı değil mi? hem zaman kazanmış oluyoruz hemde yorulmamış...

Anlatabildiysem ne mutlu bana iyi forumlar,
    İyi oyunlar...

FirstClassComeBACK bunu beğendi.
  2. NAZDRAVE_1

NAZDRAVE_1 User

süper fikir

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

konu benzerleri var başka konular var diye hatırlıyorum bulamadım bulsaydım ling atıcaktım
    Anket eklemeyi unutmusşun eklemen gerekiyor

4. Merhaba ,

Bölümde daha önceden açılmış benzer konular vardır. Ben şu an için bir tanesini atıyorum ve ayrıca içinde görsel mevcut. Konu ile ilgili desteklerinizi Buradaki konudan devam ettirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.