Konfi Önerileri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *LİON*[TET] tarafından 8 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemide olmayan bir şey yok. Savaşırken dürüst oynamayan oyuncular için 2 hızlı konfiyle savaşmak istiyorum. Malum oyunda sadece kaçmayı bilen, 1v1 dendiği zaman üstümde 3-4 kamu bozduran oyuncular var.. Bunların kaçmasını engellemek ve yeri geldiğinde de kaçmak için 2 hızlı ama savaşabileceğim konfi önerisi istiyorum

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Ben bir konfiyi kaçanları kovalamak için bir konfiyi ağır savaşta kullanıyorum. Neredeyse iki konfininde vuruş gücü aynı oluyor fakat kalkan değerleri farklı. Bunları paylaşmam gerekirse;
    1- Gemide tamamen kalkan var. Droitlerin 6 tanesi lazer, 4 tanesi kalkan.
    2- Gemide tamamen hız var. Droitlerin 5 tanesi lazer, 5 tanesi kalkan.

Halka droit düzeninde uçtuğum için kalkanlarım yeterli değere ulaşıyor. Halkanın verdiği değer bitince ''Burgu Droit Düzenine'' geçiyorum.

Bu konfileri ayarlayarak güzelleştirebilirsiniz.

İyi Avlar...

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  3. Tortu aradığın gemi olabilir :)

4. Benimki de buna benzer lakin çift hızlı istemiştim :) Teşekkürler cevabınız için :)Bir de dediğim gibi herkes kaçmayı sevdiği için bu konfinin yeteri vuruş gücü olur mu acaba kovalamak için?
    Almak istemiyorum nedense

5. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Rica ederim :). Tartarus alırsanız gerçekten işinize yarar. Yoksa kovalamak için diğer gemiler yetersiz kalıyor.
    Şimdi haritanın ortasında birileri kasılıyor ve onlara kamuflaj açtınız, portala doğru kovalıyorsunuz. Böyle durumda pek işe yaramaz. Fakat savaşıyorsunuz ve sizden az canla kaçmaya başladı. Bu durumda gayet işe yarar.

İyi Forumlar...

6. Şahsen benim konfilerim böyle ve gayette memnunum

1. Konfim Agır ==> Gemi için full kalkan , Droitler full vuruş ( havoc yada spartan )
    2. Konfim Hafif ==> Gemi içi full hız , Droitler'de 6 yada 8 tane ( o anki duruma göre değişebiliyor ) lf4 geri kalanları kalkan. ( Herkül )

Not : Harita savaşı için içine yaracak bir konfi daha agır ve hafif konfilerinin kalkanlarını birbirine yakın tutmaya çalış hafifde 100.000 kalkanım daha çok olsun ( ee hafifde boş kalan yerlerede lf4 koyacaksın ) böylece hem vuruşun oluyor çiftli olursan tadından yenmiyor

7. Aynısı benim şuanki konfimle fakat lakin dediğim gibi pek dürüst oynamadıkları için pek işe yaramıyor. 2 kişiye 1 kişi savaşlarda gayet güzel yararlı oluyor ama bazen canı az kalıp kaçan olunca kovalamaya çalışırken arkadaki diğeri sıkıyor kalmıyor dp kalkan diğerine sıkmaya başlayınca kaçan geliyor bir şekilde uzaktan sıkıyor.. Kaçarak vurma taktiği ama zaten 2 kişisiniz az dürüst oynayın .. :/

8. Spectrum , Solace yada sayborg oynamayı dene bu konfi ile güzel iş çıkarıyor cidden ben böyle sayborg ile 3 kişiyi rahat alabiliyorum aradan

9. Spektrum ve solace oynuyorum. Dediğim gibi rakiplerin hepsi kaçmaya odaklı oynadığı için kovaladığım vakit belli bir süre sonra 5-6kişi birden çöküyorlar tepeme, buna zaman vermeden kesmek aslında benim amacım ama zor gibi .. :/

10. o zaman en iyisi tartarus oynamak :) yada dedigim gibi sayborg alıp ani hasar vermek

11. Bakalım, 30 cpu var yaklaşık 200 oile ihtiyacım var. Yarın 30unu da yapcam umarım arada 10 oil de gelir de tamamlarım sayborgu. Teşekkürler fikirlerin için :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.