Konfi Önerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darquesse tarafından 27 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darquesse

Darquesse User

Merhabalar ,

Gemimin özellikleri :

>Full Lf-3
    >5 Lf-4 (2 tanesi 5 level)
    >Full Bo2 ve Hız
    >8 Iris 2 Havoc
    >Güve , Kalp , Halka , Burgu
    >Sentinel , Solace , Centaur , Lightling , Tortu , Aegis , Sinek , Citadel .
    >P.E.T 8 level , Toplayıcı 3 , Hammadde T. 3 , Kamikaze 3 . (Vip var 1 ay)
    >Cephane yönünden sıkıntı yok.
    >x1 ile 5k küsür vuruyor. (Goliath ile ...)

Bu gemiyle yanımda aegis varsa rahatlıkla cubi kesebiliyorum. Tek başıma kasılabileceğim konfi önerebilir misiniz ?

Genellikle Centaur ile takılıyorum.( Tipini sevdiğim için :D)

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 27 Temmuz 2017
  2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Sadece cubi kesecekseniz tek tarafınız full kalkan diroidleriniz lf3 tabi lf 4 leriniz olsa daha iyi olur.

solaca dizin DP azalınca yeteneğini kullanabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Darquesse

Darquesse User

Merhaba ,

Öneriniz için sağolun Mod'um.

Fakat görev yapmak ve kasılmak için bir konfi önerirseniz muhteşem olur.

İyi Forumlar..

4. Kasılma konfisi klasiktir 1.jeneratörler kalkan diroitler LF-4 LF-3
    2.jeneratörler hız diroitler kalkan
    Fakat 2. konfiye dilersen 4-5 lf4 koyup 15-16bo2 4-5lf4 dirolara yapabilirsin.Çünkü o konfide de biraz daha fazla kaçarak vurabilirsin.Daha doğrusu birisi kaçarken.İlerde geliştirkçe spartanlar gelince daha farklı konfiler yapabilirsin. :)

5. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Öncelikle bu aşamada LF-4 lerinizi geliştirmenizi önermiyorum. Çünkü size LF-4 lazım ve bunun için korsan kutusu açmalısınız (Başka yollarda var tabi ki ama 20-25 LF-4 sahip olana kadar korsan kutusu açmak benim tercihim).

Cubi kesme konfisine gelirsek eğer, tek başınıza zorlanarak kesersiniz sanırım. Gemide lazer ve kalkan, droitlerde 5 tane lazer 3 tane kalkan olur ise ve hafif konfide (gemide lazer ve hız) droitlerin 6 tanesi kalkan 2 tanesi lazer yaparsanız ve elit mermi sıkarsanız sanırım Cubikon kesebilirsiniz.

Genel kasılma konfileri ise standarttır. Ağır konfi olarak tabir ettiğimiz; gemiye lazer ve kalkan , droitlere lazer koymak demektir.
    Hafif konfi olarak tabir edilen ise gemiye lazer ve hız, droitlere kalkan koyulmasıdır. Bu konfi düzenleri artık klasikleşmiştir ve oyunu öğrendikçe özel konfiler yapmayı çözersiniz.

İyi Forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.