Konfi silip tekrar dizmekten bıktık!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SON-OSMANLI-TC-☾☆ tarafından 8 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi gemiye konfi dizdiysek o konfi gemide kalsın o malzeme başka gemide gine gözüksün

1. Evet

oy sayısı 11
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Kararsızım

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her seferinde konfi dizip silmekten bıktım 15 i geçkin tasarımım var bunları değiştirmek isterken her seferinde konfiyi silmekten bıktım tüm tasarımları ana gemi gibi yaptınız aktarma sistemi çok kötü goliden vengaya aktarım yok bazı tasarımlar ise kendine özel hangi gemide nasıl konfi yaptıysak onda kalsın her gemiyi ayırdığınıza göre her gemide var olan eşa kalsın

2. BonusRasta

BonusRasta User

Bende oyuna bir yıl aradan sonra girdim, elim başla tuşuna gitmiyor. Dün 5-2 de görev yapıyordum, tp tasarımına geçeyim dedim pvp haritası 4-1 de radyasyonlu yerde başlattı içi bomboş şaşırdım. Sonra onu aktar gemi değiştir falan bayağı zaman gitti. Haklısın kısaca :)

3. Aynen kardeş saçma sapan bir sistem hem tasarım diye geçiyor hem ana gemiden ayrı o zaman ne diye goli tasarımı diyorlar onuda almış değilim

4. Bu konu hakkında "Yeni Ekipman Sistemi" konuma bakabilirsiniz.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Buna benzer konular açılmıştı bölüm içinde olması gerekiyor. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.