Öneri konfi ve gelişmek için taktik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 15 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemim full lf 4 fazlasıtla var full kalkan full hız gemiler (sayborg,cerah...) bile var.
    gemide sadece irislerde geliştirme var 10 ile 11 arası hem rahat cubilik hemde bu geliştirmeleri bitirmek için taktik lazım tıkandım kaldım ne uri kasabiliyorum nede gelişebiliyorum.

çoğunluk gibi otoda kullanamıyorum

2. GRILucid

GRILucid User

Senin çok rahat cubi kesebiliyor olman lazım. Burgu al önce biraz SAB sıkıp kalkanını azalt sonra x4e geç kes. %20 boost üstüne zehirle 80k hasar çıkar o gemiden

3. Cyborgla beraber 90k diyelim:D

4. Merhaba,

Hesabınız şahsen güç olarak normal düzeydedir, cubikon imhasında zorlanıyorsanız x7 haritasında boss kristallon keserek uri kasmaya devam edebilirsiniz.

Geliştirmelerinizi tamamlamaya önem vermenizi öneririm.

İyi forumlar dilerim..

5. ben elit harcamak istemiyorum ama elitim yok elitisz birşey yapmam lazım

6. GRILucid

GRILucid User

o zaman kristallon kesecen mecbur ya da kutu-pala toplayabilirsin

7. homeworld

homeworld User

%20 boost nasıl oluyor ? %5 hasar desteği yok mu sadece yardımcı olabilir misin ?

8. dükkandan alınan destekler ve yaratıktan çıkanlarla %25 boost elde edebilirsin

homeworld bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.