KONFİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★|•PYSCHO•|★ tarafından 2 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkaşlar benim gemim 6 herkül 10 havoç 10 lf4 9 iris gemimi lf4leri az olsa bile ginede iyi vuruyor size sormak istediğim konu şu bana konfi söylermsiniz bilindik konfigrasyonları deniyorum ama olmuyor birini full kalakn yapınca adam fazla vuruyor buda benim kalkanım fazla olsa bile bana dezavantaj sağlıyor avcı konfiside yapamıyorum zira kolay patlıyabiliyorum bana ileriye yönelik bir konfi önerirmisiniz yani benim gemimin 20 lf4 hali için bir konfi söylermisiniz goliath için kasılmak için ama birisi saldırırsada o kişiyle iyi bir kapışma çıkarabileyim şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İleriki dönemler için konfigrasyon istiyorsunuz.

Oyun o kadar gwliştiki bu konuda bir fikir vermek zor oluyor.

Karşınızdaki geminin kullandığı uçuş düzeni,kullandığı tasarımlar o kadar değişikki,şunu yap bunu yap demek çok zor.

Bu konfigrasyonları zamanla kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. öylede ben ilereriki zamanlarda full spectruumla takılrıız wslik bir drum olabilir diye o yüzden konfigrasyona ihtiyacım var çok zor oluyor konfisiz yani bi konfide çok bi konfide az vuryorum kalkandengelerini ayaarlıyamıyorum öyle şeyler

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Ben genelde hız konfisinde hercul kullanıp 6 irise kalkan atıyorum geri kalana silah , ağır konfiye de 8 tane kalkan 12 tane silah koyuyorum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.