KONFİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OPTIMUS-PRIME[OTO™] tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a beyler aegis in konfisi nasıl olmalı ?

2. Merhaba ,

Ekipman ( Lazer , Kalkan , Hız , İris , Arge ) bilgilerinizi yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ful lf3 ful bo2 ve ful hız 19arge 8iris

4. Merhaba ,

Genel olarak ;

1. Konfigürasyon
    Gemi : Full Lazer + 5 hız + 10 kalkan / Droit'ler : full Lazer

2. Konfigürasyon
    Gemi : Full Lazer + full hız / Droit'ler : full Kalkan

Hız jeneratörlerini Promerium ve Kalkan jeneratörlerini Seprom ile beslerseniz epey işiniz görecektir diye düşünüyorum.

Gerçi kasarken mi - kapıda mı nerede olduğunu bilmiyorum fakat genel olarak bence uygun konfigürasyon.

İyi forumlar.

5. bende bunu kullanıyordum :D kapı için nasıl olur

6. kapi için birini ağir yap diğerini hiz zaten aegissin dp skntisi çekmeden rahat rahat yaparsin kapini

7. malesef öyle olmuyor :D gamma yı çok zor yapıyorum

8. gamaya giriyosun şuan kadar hiçbir gemi hayda etmedi venom olsa hızlı yaprsın :D

9. :D

10. kamikazesiz kapı yapılmaz

gamma hiç yapılmaz :D

11. kami kaçıyor bekleyincede ölüyorum :D

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Aegis var ise kaç can doldur kamikaze yapacaksınız.Şöyle yol izleyin kamikaze atacağınız zaman bir anlık durun ve aynı anda 3 adet olan aegis özelliğinide kullanın kalkanı çok olan konfigrasyonda durun.Bu şekilde bile büyük damagelere bile zor dayanılıyor.Ancak bi deneyin refleksleriniz iyi olmalıki kamikaze patladığı anda kaçabilesiniz.

İyi forumlar

13. sağolun modum denerim :) fakat 180k vurduklarını gördüm toplam 5sn lik işim var yani :)

14. DELI•VAR

DELI•VAR User

aynen öyle gammaya vipsiz girilmez :D
    Dönmesini bilmen lazım canlarını kalkanlarını bas rahat yaparsın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.