Konfigrasyon kaydetme ve listeleme !!!Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KOMA..SE..BIRA tarafından 27 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Konfigrasyon kaydetme ve listeden seçme gelsin mi? Güncellensin mi?

1. Evet-Gelsin

100,0%
  2. Hayır-Gelmesin

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zamanında açtığım konu gerçekleşti diye kapandı ama benim istediğim ile alakası yok bunun !!!:D

Mesela ben kapı yapacağım ve gemiye ona göre ayar çekmem lazım. İşte fazladan kayıt etme burada önemli oluyor. Kapı veya Galaxy Gates diye isim veririm ve listeden onu seçerim. Ekipman vs otomatik geçer. Kapı bitti diyelim Pvp savaş görevlerimi yapmam gerek onda da AVCI veya SAVAŞ diye isim vermiş olsam onu seçer ayarları aktarırdım. Örnekler daha da çoğaltılabilir. :D

Mesela ;
    - Ekipman Kaydetme[ANİGİF] >> bu konuda dediğim gibi liste oluyordu ve oradan kayıt edilen isme göre hangisi lazımsa onu seçip ekipmanları aktarıyordun. Konu da gifler silinmiş yani açılmıyor. :(

- Konfigürasyon dizimini kolaylaştırma Önerisi >> bu konu da yine aynı mantık ile listeleye dayalı :)

Aslında benim konumda farklı isim verip listeden seçmeye dayalıydı. Dediğimi yapmamışsınız şimdi ise oyuncular benim dediğimi istiyor. :D :D

Ama gelen özelliğin alakası yok. :D Aktarma Sistemi'nin Konfigürasyon Kaydetme diye isimlendirilip gelmesi gibi bir şey olmuş bu durumda. :D :)

[​IMG][​IMG]

Son düzenlenen: 27 Ocak 2021
  2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Eski konunuzun kiliti açılmıştır. Lütfen konu içeriğini daha deteylı anlatınız. Yeni kayıt sisteminden yola çıkarak örneklerinizi genişletiniz. {kısaca burada belirttikleriniz ile detaylandırınız}

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.