Konfigrasyon

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ross7000 tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ross7000

Ross7000 User

bişey sorcam bana en iyi konfi verin yani herşeyde o konfi kullanayım gemi full

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Konunuzu Yeni başlayanlar bölmüne taşıyorum orda size arkadaşlarımız yardımcı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

Ross7000 bunu beğendi.
  3. benim konfiyi kullan her işe yarıyo
    1.konfi:gemi ve diroitler ful lazer,jeneratörler ful kalkan=35lazer,15 kalkan
    2.konfi:gemi lazer jeneratörler ful hız,diroitler yarısı lazer yarısı kalkan...=25 lazer,10 kalkan,15 hız
    bu şekilde kasıl,vs at,kovala ,kaç herşey yapılıyo

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Benim kullandıgım konfi ise;

1.ci konfi : Ful hız gemide 15 lazer diroitlerde 6 lazer gerisi kalkan.
    2.ci konfi : Ful kalkan gemide ve diroitlerde toplam 35 lazer.

Ben bu konfimi her düzeyde kullanıyorum.

Ross7000 bunu beğendi.
  5. Arkadaşlar Konfi deişkendir en iyisi diye birşey yoktur kendi kendine yapacaksın onu en iyisi yok
    Ama ben şöyle kullanıyorum
    Konfi 1 : Vuruş : 15 lazer gemiye 3 hız gemiye 12 kalkan gemiye droitlere full lazer
    Konfi 2 : Çok Amaçlı : 15 lazer gemiye 10 hız 5 kalkan droitlere 8 kalkan 8 lazer

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bir konfigrasyonunuz gemi kalkan diroit lazer diğer konfigrasyon gemi hız diroit kalkan dolu olmalı.

Birincide kasılma ikincide kaçış amaçlı kullanılabilir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.