Konfigürasyon Değişiklik Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emperyan tarafından 20 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emperyan

emperyan User

Ya lütfen şu confi değişiminde şu oyun donmasına bir çare bulunsun. Savaşın ortasında confi değiştirince donup kalıyor kaç tane tarayıcı değiştirdim dondu istemci zaten durduk yere donuyor. Yani anlamıyorum istediğimiz hiç bir şey olmuyor , yok efendim çiçekleri azaltırlar yok efendim kutu içeriklerini değiştirirler biz oyuncuysak birazda bizim görüşlerimiz dikkate alınmalı. TR serverlarından başka server da yoğun ilgi var mı acaba ?
    Oyuncular artık adalet değil daha rahat oyun oynamak istiyorlar. Beklentimizi o kadar düşürdük, bot banlamalarını falan da geçtik laglara ve buglara bi çare bulunsun yeter. Basit kodlarınızı falanda istemiyoruz sadece rahat oyun noynamak istiyoruz.

BelongDemirhan ve legendw. bunu beğendi.
  2. legendw.

legendw. User

Hem clientte hem de tarayıcıda sürekli saç baş yolduran hata. Yetkililerin raporlamasını temenni ediyorum

BelongDemirhan bunu beğendi.
  3. Evet. EMP patlaması yahut emoji kullanımından sonra konfigürasyon değişimi yapınca fps 0 oluyor ve 3 4 saniye sürüyor. Savaştaysanız elveda.

4. goliat0

goliat0 User

Yaşadığımız işkenceyi bide görseler keşke bunun yüzüne kaç kere patladım

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz sorun raporlara eklenmiştir. Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
    -Oyun içerisinde diroit düzen değişikliği -Cephane sorunu - Konfigürasyon sorunları belirtilmiştir.

İyi Forumlar.

BelongDemirhan bunu beğendi.
  6. emperyan

emperyan User

Teşekkürler.

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konunuza gerekli cevap verildiğini düşünüyorsanız kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. hasarlar zaten yüksek anlık kitlenmelerde kendimizi hangarda bulabiliyoruz kesinlikle el atılmalı bu duruma geç bile kalındı

9. karakule26

karakule26 User

vallah bu oyunu çok berbat etmişler 4000 tl kasa topladım konfi attım patladım böyle oyun olur olmaz bilemedim...

10. emperyan

emperyan User

Pek kilitlenebilecek gibi değil millet stres atıyor :D ,neyse küfürleşme olmadan kilitlensin moderatörüm :D

goliat0 bunu beğendi.
  11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bu genel soruna bende dahil olduğum için durum adına üzgünüm :( . Konu talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.