Konfigürasyon Dizilimi Çok Acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♪мσятαℓяєѕιѕтαη¢є♪ tarafından 1 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Merhaba Öncelikle Ben Burak
    Bugün Bu konuda Sizden Konfigürasyon dizilimi hakkında yardım isteyecektim..

Benim gemim Goliath Ama Ben Bunun Konfigürasyon hakkında nasıl diziliceini bilmediğimden çok az vuruyorum.. Çünkü Çok Dengesiz Oluyor Mesela Benim 1.Konfigürasyonumda Gemimde ;

1.Konfigürasyonumda Dioritlerde İse

*Lf2 ler takılı

--2.Konfigürasyonumda gemimde

[​IMG]2.Konfigürasyonumda Diroitlerde Full bo2 takılı kalkan olarak

Bu Dizilimin yanlış oldugunu düşünüyorum ve yetkili veya bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

Birde Lf3 leri İrislere yani Diroitlere taksam daha mı iyi olurdu ?

2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

2 ci komfinde 3 tane diroide lazer tak 1 çide kesemedıyın yaratığı 2cide devam edersın senın sadece lf4 eksıyın var onlarıda tamamladığında gemın daha fazla vuracaktır

Keyifli forumlar

3. Merhaba ,

1. konfigürasyon'a 5 hız 10 kalkan gemiye 15 lazer ve droitlere full lazer. Eğer LF-3 az ise yani gemi ve droit'leri tam doldurmuyorsa ilk olarak droit'lere LF-3'leri koyun. Artanları gemiye yerleştirin.

2. konfigürasyon'a 15 hız gemiye 15 lazer ve droitlere full kalkan.

Bir de LF-3 öğe geliştirme yapmayın bence ilerde LF-4 topladıkça LF-3'ler boşa çıkacak.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.