Konfigürasyon dizimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Fαιяℓιght[P√P]語 tarafından 17 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ekipmanımdaki slotları yerleştirirken hata veriyor gemiyi de yeni aldım :) Bi donatamadım yarım saattir :)

Bu malzemeyi bu slota yerleştiremezsiniz diyor.Acil bi çözümü olan varsa memnun olurum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2014
  2. Merhaba,

Muhtemelemen yanlış ekipmanı yanlış slota yerleştirmeye çalışıyorsunuzdur. Tekrar kontrol ederek kendiniz ctrl tuşuna basarak yerleştirmeyi deneyin. Eğer olmazsa sayfayı yenileyip yapın.

İyi Forumlar.

3. ekstra slot cpu yu koyamıyorum ısh kalkanı koyamıyorum akıllı yı koyamıyorum gerçekten bi problem var yani Lütfen düzeltin ctrl denedim 10 kere çıkıp girdim ana sayfayı yeniledim hangarı yeniledim olmuyor bu oyunu 4 senedir oynuyoz hangi ekipman nereye gidecek o kadarını biliyorum.

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen çerezlerinizi temizleyip tekrardan deneyiniz.

Keyifli Forumlar

5. Çerezleri temizleyip denedim yine olmadı gerçekten gemimin incelenmesi gereken bi durum heralde bu

Başka bir bilgisiyardan deneyeceğim eğer o da olmazsa gerçekten sıkıntılı bi durum oyun oynayamıyorum kaç saattir.

Evet az önce başka bi bilgisayardan denedim orda da düzelmedi lütfen bu konuda yardımcı olun.

Tm.Ts deki arkadaşlarım sağolsun sorunu hallettik konu kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Aralık 2014
  6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Her iki tarafında konfigrasyanunu silerseniz olur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.