Öneri Konfigürasyon Kaydetme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Пuмвєя↔☺ηє tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Konfigürasyon Kaydetme güncellemesi istiyor musunuz?

1. Evet istiyorum.

100,0%
  2. Hayır istemiyorum.

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar

Sizlere bugün oyun içinde konfigürasyon ayarlamanın yavaşlığı ve stabil olmayışından dolayı bir öneri sunuyorum.

Konfigürasyon Kaydetme Eklentisi.

Oyunda şu an çok gerekli gördüğüm bir güncellemenin hayata geçirilmesi için sizlerden anketle ve yorumlarınızla ve ek fikirlerinizle desteklemenizi istiyorum.

Bu fikrimin sistematiğine göre;

1. İstediğiniz konfigürasyonu seçip kaydedebileceksiniz.
    2. Kaydettiğiniz konfigürasyonu adlandırabileceksiniz.
    3. Bu konfigürasyonları bulunduğu ek hangarlara göre ayrı ayrı ekleyebileceksiniz.
    4. Önceden kaydedilmiş konfigürasyonları istasyonlarınızdan hızlı bir şekilde seçip ücretsiz geçiş yapabileceksiniz.
    5. Konfigürasyonlar 1 ve 2. ci konfilerin ikiside bir bütün olarak kaydedilecek ve gemi diroid ve petinizi bir bütün olarak kaydedebilecek.

Bu fikre olumlu destek verenler lütfen konuyu güncel tutmaya çalışsın.

Aynı zamanda elinde boş zamanı olan, görsel olarak yardım edebilecek kişi olursa sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenlenen: 8 Ağustos 2015
  2. DraydiBoy

DraydiBoy User

Kardeş bu konunun benzerleri var ama biraz degiştirmişsin başka konulara destek ver ama konun hakkındaki düşüncem
    Olumlu +1

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu tarz konular güncelleme ve fikir havuzunda zaten mevcuttur.Lütfen onlara destek veriniz.

Konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.